2777
2789
کالسکه بچه اولم مونده منم فقط وقتی میرفتم مسافرت و خرید بازار استفاده میکردمالان دودلم همونو استفاده ...

نه بابا الکی  نگیر

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به به مبارکه به سلامتی.

خیلی به حرف این فروشنده ها توجه نکن اونا فقط میخوان بفروشن براشون مهم نیس لازم میشه یا ن.

مثلا کریر واقعا نهایت دوماه استفاده بشه اونم خیلییی کم ، روروئک همه ی بچه ها نمیشینن توش میتونی بعدا بگیری اگه دوس داشتی. کالسکه حتما خوب و جمع و جور و مسافرتی بگیر خیلییی کارایی داره. تخت کنار مادر بیخوده وقتی قراره براش سرویس خواب هم بگیری. ننو به کار نمیاد وقتی خود تخت سرویس ننو میشه. لباس نوزادی ست جعبه ای ۲۰ تیکه اینا ب درد نمیخوره تیکه های بدون استفاده زیاد داره تکی بگیر کامل. سرویس روتختی گارد دار بگیر حتما.  صندلی غذا و صندلی ماشین و اینا بعدا اگر کسی داشت بگیر الان لازم نیس. 

قنداق فرنگی بگیر.ست حوله تم پوش ب کار نمیاد. لباس هم زیاد نگیر چون وقتی به فصلش برسه کوچیک میشه!

همینا یادم بود

جنس های ایرانی ها که ناز هستن زود کوچیک میشع.ولی من جنس خوب گرفته بودم خیلی به کارم اومد.سایز صفر سه ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت

تهران نیستم

ولی اگه پیجشونو دارین میشه برام بفرستین؟

جنس های ایرانی ها که ناز هستن زود کوچیک میشع.ولی من جنس خوب گرفته بودم خیلی به کارم اومد.سایز صفر سه ...

نه تهران نیستم به هر حال مرسی از جوابت و وقتی که گذاشتی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

ممنون عزیزم بابت راهنماییتتهران نیستمولی اگه پیجشونو دارین میشه برام بفرستین؟

سرچ کن سیسمونی آقا بزرگ هم پیجش هم سایت میاد گلم

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

سیسمونی بچه اولمو مامانم اینا گرفتن بابام خدابیامرز خیلی ذوق داشت یه روزه رفته بود تمام وسایلشو گرفته بود 

الان که بچه دوممو حاملم خودم وسایلشو میگیرم

البته بازم مامانم گفته چنتا از وسایلشو میگیره 

مادرشوهرمم گفت خودم لباساشو میگیرم منم گفتم سایز صفرو یک خودم میگیرم شما اگه گرفتین سایز دو به بعد بگیریم