2777
2789
عنوان

سبزی قرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر سال اخرای اسفند سبزی میگیرم میذارم تو فریز خودم پاکش میکنم بعد خوردش میکنم میذارم ابپز بشه کامل بعد بسته بندی میکنم هر وقت میخوام قرمه درست کنم سرخ میکنم خیلی هم عالی 

الهي و ربي من لي غيرک

ای بابا داغ دلم تازه شد 

من هی به مامانم میگما انقدر سبزی سرخ شده انبار نکن گوش نمیکنه منو حرص میده😡

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
چرا خوب ولی قرمه سبزیه و روغنش دیگه البته نه خیلی زیاد چون من یه نیم ساعت قبل خاموش کردن خورش کره می ...

😷😷😷😷😷😷😷😷

حالمو بد کردی

برای ادم نابینا شیشه با الماس فرقی نداره پس اگه کسی قدرتو ندونست فکر نکن شیشه ای مطمئن باش اون نابیناست
هیچی دیگه خدا بیامرزدت😆😆😆 فاتحمه الصلوات    پیس پیس پیس👆

😐😕✋✋✋✋😂😂😂

برای ادم نابینا شیشه با الماس فرقی نداره پس اگه کسی قدرتو ندونست فکر نکن شیشه ای مطمئن باش اون نابیناست

من هیچ وقت سبزی قرمه رو فریز نمیکنم چون به نظرم مزه بدی میگیره وخاصیتشو از دست میده مگر اینگه زود استفارده بشه مثلا یه هفته .خرد میکنم میزارم قشنگ ابش کشیده بشه رو اجاق بعد به کوچولو روغن میریزم تف بخوره بعد از اینکه سرد شد روی یه پارچه تمیز پهن میکنم خشک بشه خوب که خشک شد نیریرم داخل یه شیشه در بسته میزارم یحخچال .

اخه اگه این همه ضرر داره پس من خیلی وقت پیشا دار فانی رو وداع گفتم دیگه  ی مدت ک اینقدر سرم شلوغ بود همش فیله سوخاری اماده..سیب زمینی خلالی اماده و اینا همش تو فریزر داشتم..از این صنعتیا...غذاهای اماده ک همشون روغن دارن

من قبول دارم که سبزی سرخ کرده رو نباید فریزر گذاشت اما اگه سبزی خام رو به مقدار زیاد تو فریزر بذاری ...

اینهمه مغازه ها که کارشون سبزی آماده کیلویی 2700 فروختنه و همیشه هم هستن، ما تنبلیم نمیریم بخریم!