2777
2789
عنوان

سبزی قرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینهمه مغازه ها که کارشون سبزی آماده کیلویی 2700 فروختنه و همیشه هم هستن، ما تنبلیم نمیریم بخریم!

منکه عمرا بتونم اماده بخرم به هیچ وجه

نمیتونم بخورم

برای ادم نابینا شیشه با الماس فرقی نداره پس اگه کسی قدرتو ندونست فکر نکن شیشه ای مطمئن باش اون نابیناست

امروز شوهرم نزدیک ساعت 12 ی کیلو سبزی قورمه خریده میگه بزار واسه ناهار میگم حالت خوبه ساعت و ببین میگه خودم پاک میکنم میشورم خرد میکنم تو بپز دیرتر ناهار میخوریم گفتم صبح میگفتی سبزی داشتم میذاشتم میگه سبزی تازه درست کنی ی چیزه دیگس خلاصه راضی شد فردا ناهار بزارم

من همیشه سبزیو بخار پز میکنم تو قابلمه ابش گرفته میشه رنگش عوض میشه بسته میکنم میزارم تو فریزر بعد هر موقع خاستم بپزم اندازه نیازم میریزم تو ماهیتابه با روغن و سرخش میکنم درشم بزار کثیف کاری نشه بعدم به گوشتو اینا اضافه کن خیلیم عالی میشه

باب‌اسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باب‌اسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باب‌اسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!
امروز شوهرم نزدیک ساعت 12 ی کیلو سبزی قورمه خریده میگه بزار واسه ناهار میگم حالت خوبه ساعت و ببین می ...

اخی طفلی

من اگه درست نمیکردم تا فردا دلم میترکید براش

برای ادم نابینا شیشه با الماس فرقی نداره پس اگه کسی قدرتو ندونست فکر نکن شیشه ای مطمئن باش اون نابیناست
اینهمه مغازه ها که کارشون سبزی آماده کیلویی 2700 فروختنه و همیشه هم هستن، ما تنبلیم نمیریم بخریم!

مادرشوهر من خرید بعد وسوسه شد که بشوره تا شست کلی گل از توش اومد بود همشا یجا ریخت

باب‌اسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باب‌اسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باب‌اسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!
مادرشوهر من خرید بعد وسوسه شد که بشوره تا شست کلی گل از توش اومد بود همشا یجا ریخت

اره بابا چیه معلوم نیست چقدر مو قاطیشه

گل داشته باشه صد در صد معلوم میشه! منم یه بار از یه جا پلویی خریدم قشنگ زیر دندون خرچ خرچ میکرد گلش، ولی جاهای دیگه این مشکلو نداشتن خدارو شکر

گل داشته باشه صد در صد معلوم میشه! منم یه بار از یه جا پلویی خریدم قشنگ زیر دندون خرچ خرچ میکرد گلش، ...

سبزیو ریخت تو ابکش زیرشم کاسه بود تا شست قشنگ گل ته نشین شده بود کف ظرف

گل داشته باشه صد در صد معلوم میشه! منم یه بار از یه جا پلویی خریدم قشنگ زیر دندون خرچ خرچ میکرد گلش، ...

😷