2777
2789
عنوان

سبزی قرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 58 پست

لازم نیست با روغن سرخ کنی فقط بزار یکمی بخار پزشه و بپزه آبش گرفتشه وقتی میخوای استفاده کنی یه تیکه ازش جدا کن تو پیاز داغو روغن سرخش کن و ما بقی خورشتو  اضافه کن همین نیاز نیست سرخ کنی بزاری تو فریزر

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلق خاصی نداره سبزیو اول باشعله متوسط حرارت بده آبش گرفته بشه بعد حرارت رو خیلی کم کن و دایم هم بزن بعدم روغن جامد استفاده بشه برای سبزیت ،رنگ قورمه سیاهت میشه 

موفق باشی خانمی🤗

به هرروز این شانس رو بده 💖تازیباترین روز زندگی ات شود⁦⁩💹💞

من از اول خرد شده میگیرم دیگه عادت دارم  اول میذارم بدون روغن رو گاز باشه و کم کم ابش تموم بشه بعد روغن میریزم گ با شعله ملایم سرخ میشه..چند دقیقه ی بار همش میزنم.بعد ک خاموش کردم سرد شد بسته بندی میکنم میذارم فریزر

یبزی. بسته بندی کن بزار فریزر

هروقت خواستی استفاده کنی سرخش کن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

عزیزم اول میزاری بیرون ک ابش بره بعد میزاری رو گاز تا کامل ابش کشیده شه چون باز کلی اب میندازه بعد روغن میزنی بهش

من خودم خیلی سرخش میکنم تا سیاه شه

قبلشم بهش چن حبه سیر و پیاز میزنم طعمش عالی میشه

درضمن موقع سرخ کردن نمک یادت نره بزن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا خواهرانه میگم خیلی ضرر داره خیلی زیاد من تحقیق کردم عزیزم سبزیو ک خورد کرد بریز تو کیسه فریزر ه ...

حالا این هیچی من 15 کیلو بامیه خورشتی تفت دادم با روغن گذاشتم فریزر😰

برای ادم نابینا شیشه با الماس فرقی نداره پس اگه کسی قدرتو ندونست فکر نکن شیشه ای مطمئن باش اون نابیناست

هیچی دیگه خدا بیامرزدت😆😆😆

فاتحمه الصلوات    پیس پیس پیس👆

حاجیتون رفت پی کار و زندگیش  ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه  

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

خیلی ضرر داره مخصوصا با این وضع روغنامون ک معلوم نیست چیه هر چیزو خام بذار فریز موقع پخت سرخ کن 

ألا بـِذِکر الله تـَطمـَئِنُّ القُلوب

بامیه رو هم  سرخ نمیخواد بکنی فقط یک دقیقه توی اب در حال جوش میریزی و توی ابکش خالیش میکنی وقتی سرد شد فریز.

اونجوری خیلی روغن نمیبره؟

چرا خوب ولی قرمه سبزیه و روغنش دیگه البته نه خیلی زیاد چون من یه نیم ساعت قبل خاموش کردن خورش کره میندازم توش که به روغن بیفته 

بعد هم اگه میخوای یهفته همه جات بو قرمه سبزی نگیره شنبلیله با سبزیات نگیر . شنبلیله خشک از عطاری بگیر که ج ی ش ت بو نگیره 🙈🙈🙈

My way or 👉🏼 Highway 

من قبول دارم که سبزی سرخ کرده رو نباید فریزر گذاشت

اما اگه سبزی خام رو به مقدار زیاد تو فریزر بذاریم طعم و مزش برمیگرده خوب نمیمونه

بهترین راه اینه که تازه تازه بگیریم خورد کنیم و قرمه درست کنیم . که دیگه فکر نکنم کسی اینکارو کنه

امیدم را مگیر از من خدایا