2777
2789
عنوان

ميخام بزرگ ترين ریسک زندگیمو کنم

511 بازدید | 21 پست

واقعا از نقطه امن بیرون اومدن خیلی سخته شروع کردن ی کار خیلی سخته واقعا الان تو این زمونه ک ی تومن هم شده یک تومن ریسک کردن رو چند میلیارد پول سخته

ولی اینکه استقلال مالی نداشته باشی وابستگی داشته باشی از همشون سخت ترع نمیخام ب بابامو همسرم محتاج باشم درحالی ک هیچچچچ گونه کمی کاستی برام نزاشتن ولی واقعا نمیحام وقتی ۳۰ سالم شد یا باردار شدم بچم ب دنیا اومدن حسرت فرصتای الانمو داشته باشم

اگه میشه بخونید راهنمایم کنید✨✨✨

میخام ی طلا فروشی بزنم ک سرمایش از خودم برای خودمه

بهترین لوکیشن شهر و پر تردد ترین و تقریبا با یک کیلو

ولی استرس دارم ک نتونم پول اجارش ک ماهانه بالای۲۵ ایناس در بیارم🤦🏻‍♀️ باز ب بابامو همسرم رو بندازم😐

اگه از درامد طلا فروشا چیزی میدونید راهنمایم کنید لطفا

برا اینکه ریسکت کمتر بشه اول طلا تو اجاره بده خودت هم برو یک دو سال  همون جا کار کن کشکی نیس ک طرف بعد چند سال میره طلا فروشی میزنه  فقط پول ک نیس 

سود طلا فروش تو فروش نیس تو چیزا دگس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا اینکه ریسکت کمتر بشه اول طلا تو اجاره بده خودت هم برو یک دو سال همون جا کار کن کشکی نیس ک طرف ب ...

اخه این شهری ک هستم کسیو نمیشناسم بعد طلامو بردن داستان چیه؟؟😂😐