2777
2789
عنوان

این اقاهه که یه روزه عضو شده 😂

533 بازدید | 22 پست

این اقاهه که یه روزه عضو شده و میگه خانوم متاهلی تحت تاثیرای تاپیک من قرار گرفت چه سمیه 😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂

حالا قضیه از این قراره تاپیک زده یکی از کاربرا براش نظر کاملا معمولی گذاشته 😂😂😂😂حالا طرف فاز گرفته که تحت تاثیر قرار گرفته 

برای همینه میگم مردا نباید اینجا باشم😂واقعا مسخره س

اول صبحی این چی بود دیدم 😂

همین پسر با ادب و شخصیت

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14384097/%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85-%d8%ad%d8%af%db%8c%d8%ab-%d9%85%d9%88%d9%84%d8%a7-%d8%a7%d9%85%d8%a7%d9%85-%d8%b9%d9%84%db%8c-%d8%b9%d9%84%db%8c%d9%87-%d8%a7%d9%84%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85این تاپیکش بازه اینجاحالیش کنید 🤣

لایک نکنید .توروخدا 

شاید تحت تاثیر قرار. گرفته🤣🤣🤣

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

🤣🤣🤣🤣🤣

ب خدا مشکل ما خانم ها نداشتن اعتماد به نفسه

یه آقای متاهلی همکارمون بود ،با منشی یک شرکت دیگه تلفنی در تماس بود استعلام قیمت می‌گرفت و در کل مسائل کاری

هرگز دختره رو ندیده بود 

بعد میگفت این دختره انقدر عکس پروفایلش رو بخاطر من عوض میکنه انگار قراره من بگیرمش ،گفتم مگه شما تنها مخاطبش هستین یا اصلا دیده شما رو ؟

گفتم والا ما عکس پروفایلمون رو خیلی وقتا واسه چزوندن حسودا و بدخواه هامون میذاریم 

واقعاً اینجا زنانه نباید مرد باشه ولی اجی اگه کسی مجبور باشه اینجا باشه باید چکار کنه خو باعث خنده ج ...

تو یکی که رفتی درباره عادت ماهیانه اون خانم نظر میدی خفه شو .چه قشنگم خودشو زده به نفهمی 

لایک نکنید .توروخدا 
تو یکی که رفتی درباره عادت ماهیانه اون خانم نظر میدی خفه شو .چه قشنگم خودشو زده به نفهمی

چرا سر دعوا داری دورت بگردم مگه من بی احترامی کردم به شما آخه تو یکی نزن تو رو خدا 

😂😂😂😂😂😂برادر شوهر منم هر دختری باهاش سلام علیک کنه یا حتی خانواده دختره گرم بگیرن میگه پیشنهاد ...

😂😂😂😂😂

مثل یه آقایی بود نوشته بود انقدر خودتون درگیر فرستادن گل جای قلب برای ما نباشین که سو تفاهم پیش نیاد ما آخرش هر فکری بخوایم میکنیم، می‌گفت رفیقم با دختره چت میکرد دختر استیکر گل آفتابگردون براش فرستاد 

گفت واااای ببین دختره چه آماری میده ،میگه بیا خونه مون تخمه آفتابگردون بخوریم 😂😂😂😂😂