2777
2789
عنوان

ماه عسل

248 بازدید | 19 پست

سلام رفقا من بعد سه ماه عقد دارم میرم‌خونه خودمون کم کم و اینکه فوتی زیاد داشتبم مراسم ندارم البته عقد مراسم داشتم

حالا میخوایم یه سفر کم خرج بریم اول گفتم یه روزه بربم برگردیم ولی فکر کردم دو سه روزه باشه یکم بهتره همین طوری زندگی شروع نشه

پبشنهادتون برای یه سفر داخلی تو اواسط شهریور کجاست چیکار کنیم خرج زیاد نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برید شمال برای غذا از قبل درست کن کنسروی ببر چند مدل بجای پول هتل هم میتونین تشک بادی برای عقب ماشین ...

مآه عسل اینجوری برن بقیه سفرای زندگیشون و چجوری میرن؟ این ماه عسله آخه کنسرو ببری؟

برید شمال برای غذا از قبل درست کن کنسروی ببر چند مدل بجای پول هتل هم میتونین تشک بادی برای عقب ماشین ...

چجوری غذا درست کنم اونم تو اون امکانات عزیزم من فعلا کلاس اولیم😁

نه جشن بگیری نه سفر خوب بری که نمیشه

اولین سفر زندگی بدون پول حال نمیده

باید برین جاهای تفریحی با خیال راحت بگردین

رستورانا و غذاهارو امتحان کنین، چیزی دلتون خواست

بخرین، یه هتل خوب و تمیز برین و ...

از همین اول زندگی به کم قانع نشو

پولتون هدر که نمیره لذت میبرین و خاطره میشه

من اگه عروسی نگیرم به کمتر از سفر خارج راضی نمیشم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نمیدونم وسعتون در چه حده..اما باتوجه به اینکه کلا خرجی نداشتین..مراسمو اینامنظورمه..

یه تور سه روزوچهارشب کیش یامشهد برید..

نفری ۷تومن میشه..هتل و صبحانه وغذا ...

حالابازم کم خرج تر میتونید برید شمال ویلا بگیرید..که اونم چون فصل مسافرته احتمالا گرون حساب کنن..

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

نه جشن بگیری نه سفر خوب بری که نمیشهاولین سفر زندگی بدون پول حال نمیدهباید برین جاهای تفریحی با خیال ...

👌👌

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

نخواه که انقدر کم خرج باشی نمیگم درک نکنی شرایط شوهرتون ها اما اگر از الان آنقدر کم خرج باشی ۵ سال د ...

حقوقمون تقریبا مساویه و تا الان سر همه چی مساوی بودیم البته‌ شرط تقسیم اموالم داریم هرچی داریم سه دانگ به اسممه ولی واقعا تحت فشاریم خیلی همه چی گرون شده هم میخوام خرج کنم قدرمو بدونه هم نمیتونم دلم نمیاد پولی که اینقدر سخت بدست میاد همینطوری بره

حقوقمون تقریبا مساویه و تا الان سر همه چی مساوی بودیم البته‌ شرط تقسیم اموالم داریم هرچی داریم سه دا ...

ببین من شاغلم پس فکر نکن ازون زنام که بگم شوهرم وظیفه خرجم کنه چشمش کور

الان اول زندگیته هر جور الان برنامه ریزی کنی تا آخر همینه

کاری نکن که بعد ۱۰ سال انشاالله وضعتون عالی هم سد دیگه شوهرت عادت کرده باشه به این که همه چیز و سطح پایین برگزار کنه

متعادل باش

تو عروسی نگرفتی حقته یه سفر خوب بری برای خودت ارزش قائل شو

خیلی خانوما اول زندگی میخوان مقتصد باشن بعد شوهرشون کارایی میکنه که کم میارن

همیشه چیزای خوب و حق خودت بدون