2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 19 پست

[QUOTE=351503975]ببین من شاغلم پس فکر نکن ازون زنام که بگم شوهرم وظیفه خرجم کنه چشمش کور الان اول زندگیته هر جور الا ...[/QUO

یعنی قرض بیگریم‌ولی سفر خوب بریم میترسم از بدهی و وام‌و قسط و خرج زندگی وگرنه هرچی‌بگم همسرم قبول میکنه الان سردرگم شدم

[QUOTE=351503975]ببین من شاغلم پس فکر نکن ازون زنام که بگم شوهرم وظیفه خرجم کنه چشمش کور الان اول زن ...

خودت فکر کن اگر کسی تو اقوامشان فوت نکرده بود و میخواستی عروسی بگیری شوهرت چقدر باید تو این شرایط برای یه عروسی معمولی خرج میکزد؟

اون خرج عروسی نداده 

یعنی حداقل لیاقت یه مسافرت خوب هم نه معمولی و نداری؟

ماه عسل بری تو چادر و کنسرو ببری؟ 

ببین در آخر این تویی که تصمیم میگیری

الان اول زندگیته شوهرت و هر جور تربیت کنی همونجور ادامه میده

نه ول خرجی کن نه خودتو در حد چادر و کنسرو و پخت غذا تو ماه عسل بیار پایین

انشاالله هر کاری کردی دلت شاد باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه عروسی بخاطر فوت اقوام کنسل شد

پس حتما شرایط و هزینشو داشتین دیگه

با نصف همون مبلغ برین سفر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

حقوقمون تقریبا مساویه و تا الان سر همه چی مساوی بودیم البته‌ شرط تقسیم اموالم داریم هرچی داریم سه دا ...

عزیز تو این پولو چند سال دیگه ده برابرشو در میاری ولی چند بار تو عمرت ماه عسل میری؟

سر کیسه رو شل کن برید کیش ۴_۵ روز بمونید الان هوا گرمه جنوب هتلا ارزونترن ولی تفریحاتش عالیه برید همه رو بچرخید غذای خوب هتل خوب 

منم ماه عسل رفتنی دلم نمیومد ده تومن خرجمون شه ولی الان ماهی چند برابر اون ده تومن دستمون میاد و من پشیمون نیستم چون به وقتش خرج کردم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

[QUOTE=351503975]ببین من شاغلم پس فکر نکن ازون زنام که بگم شوهرم وظیفه خرجم کنه چشمش کور الان اول زن ...

ادمی که از قسط و قرض بترسه پیشرفت نمیکنه 

یکم جسور باش 

عروسی نداری عوضش یه سفر لاکچری برو 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵