2777
2789
عنوان

ناموس

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 45 پست
بابا باسواد نکشیمون

میگن حرفو بنداز زمین صاحبش بر میداره، برو گریه کن

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم باشعور توهینو تحمل نمی کنه از حرف زدنت معلومه چی هستی

اخی خب به ادمای تو سر ی خور گفتم بدبخت بیچاره  تازه حقیقتم گفتم، بعدم جواب دادی گفتم صاحبشی بهت فشار اومده 😞 هرچی باشم از توی تو سری خور ضد زن پیک می بهترم بار اخرت باشه منو ریپلای کردی  امثال تو در حد ناخون منم نیستین 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

اخی خب به ادمای تو سر ی خور گفتم بدبخت بیچاره تازه حقیقتم گفتم، بعدم جواب دادی گفتم صاحبشی بهت فشار ...

عقده هاتواینجا وانکن بدبخت ریپلایم نکن حوصله دهن  به دهن  شدن با امثال تو روندارم قشنگ معلومه کجا بزرگ شدی

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی 
عقده هاتواینجا وانکن بدبخت ریپلایم نکن حوصله دهن به دهن شدن با امثال تو روندارم قشنگ معلومه کجا بز ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وااااای خدا هر چی بهت گفتمو که به خودم گفتی اونوقت من شدم عقده ای؟ 😂😂😂دلقک دوست داشتنی 

مگه نگفتم برو گریه کنو بار اخرت باشه منو ریپلای میکنی؟ تروخدا تویی که انقد زدن تو سرت و از بوته به عمل اومدی اینو به بقیه نگو حتی خانوادت بهت ارزش ندادن ..

برو گریه کن شوهرت بهت محل بده بدووووو 

هرچی تو سره خوره بدبخته بی خانوادس میاد اینجا از حقیقت تلخه زندگی به بقیه میپره خدایا شکرت. 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وااااای خدا هر چی بهت گفتمو که به خودم گفتی اونوقت من شدم عقده ای؟ 😂😂😂 ...

توچه بدبختی هستی اصلا در شأن من نیست باتو دهن به دهن شم درضمن توام تو همین سایت بدبخت بیچاره ها عضوی درضمن من عین ملکه ها دارم زندگی می کنم حالا توبرو گریه کن هی ریپلا ی کن بدبخت 

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی 
استارتر اینجا یه مشت کودک همسر تو سری خورن که از گیر دادن و اسارت شوهرشون حالشون خوب میشه یا یه مشت ...

متاسفم ازبن ک حرفتون صحت داره 😔. 

دلم برای این هم جنسام میسوزه 

به امید آگاهی . 

الان تز روشن فکری برداشتی مثلا... ناموس یعنی حریم

مطالعه کنین 

کتاب بخونین 

سطح اگاهی و دانش تون رو ببرین بالا . بعد ب نقد هرچیزی ک میخواین بپردازین منتها نه از روی تعصب 

از روی اگاهی . 

احتراما . 

حال و حوصله داری سر صبحی با این موضوع تاپیک؟یا بچه نداری یا شوهر نداری نشستی کلمه ناموس توضیح ما مید ...

با حساب توصیفات شما  بچه و همسر داشتن ارزشی به حساب میاد ک ب واسطه اون جواز ابراز نظر داریم . 

و اگ نباشه حرفی بزنیم متهم میشیم؟ 😊

پس علم چی؟تجربه چی؟ دانش چی؟ 

الان کلی متن نوشتی که چیخب ما چیکار کنیم به ما چه خدایی از بیکاری نمیدونید چی میگید

بیکار من هستم ک تو تاپیک خودم ، بین حرفای خودم نظر شخصی مو نوشتم ؟ یا شمایی ک دوبار دوبار با فاصله پنج دقیقه بدون دلیل به من میپرین؟؟؟

🙃😉

اسی ول کن بزار با حافظان ناموس شون ذوق کنناین حرفها برای زنهای مستقلبحث نکن و بب ...

نه اصلا سر بحث ندارم . 

ففط ی حرف درست و منطقی زدم براش دلیل هم اوردم .

اما جالبه تمام کسانی ک حرفمو نقد کردن ، یا حرفای احساساتی و حماسی و شعری زدن ک در مقام استدلال نیست یا توهین و فحاشی کردن با تیکه انداختن . 

خیلی جالبه .... 

آدم باشعور توهینو تحمل نمی کنه از حرف زدنت معلومه چی هستی

این کاربر توهینی نکردن واقعا . شاید لحنشون تند بود اونم برخواسته از دلسوزی بود ولی توهین نبود واقعا 

لفظ کودک همسر توهین نیست ؛ واقعیت دردناک جامعه است . 

لفظ زنان سلطه پذیر و اصطلاحا پیک می یا سندروم سیندرلا ؛ توهین نیست ، سبک زندگی هفتاد درصد زنان جامعه ماست ، اینا درد عه .

و اگر شما جز این دسته ها هستید ، پس خودتون انتخاب کردین ، چرا نام بردن ازش رو توهین میدونید؟؟