2777
2789
عنوان

ناموس

946 بازدید | 45 پست

خانم های عزیز

دخترای قشنگ 

شما ناموس کسی نیستید 

شما در اختیار کسی نیستید 

شما در واقعیت و در ذات احتیاحی ب مراقبت ندارید و بطور قطع میتونید از پس زندگی خودتون بربیاین از خودتون مراقبت کنین و تمااام  کارهاتون رو با رعایت شروط و احتیاط هایی انجام بدین . 

درسته ک خوشال میشیم همسرمون یا پارتنرمون مراقبمون باشه و حس زنانه قشنگیه 

اما یادمون باشه ک ما ناموس و تحت ملک کسی نیستیم . 

پی نوشت : کلمه ناموس از زبان یونانی «نوموس» به معنی قانون و هنجار گرفته شده و در یونان باستان ب عنوان شی یا شخصی ک تحت تکفل و سرپرستی اشخاص بالاتر بوده و باید فرمانبرداری و اطاعت رو قبال خوراک و مسکن به انجام میرسونده . 

در لغتنامه های ایرانی معانی کاملی برای واژه ناموس نیامده و صرفا تعبیر عرفی آن. یعنی خواهر مادر و عفت ترجمه شده ک این کاهلی ب نظر میرسید . 

پی نوشت تر: یونان باستان در زن ستیزی و زن آزاری از پیشرو ترین تمدن های قرون اولی بوده ، به عنوان مثال تفکرات ارسطویی و افلاطونی .... . 

با این حساب کلمه ناموس رو زیبا تفسیر نکنین و براش ذوق نکنین . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حدودی درسته ولی از جهاتی دیگه میشه گفت که اگه در وجود مردان ناموس پرستی نباشه  بی بندوباری قطعا زیاد میشه 

این یه ویژگی طبیعی برای مردان هست 

این چیزی که ما فکر میکنیم ، یعنی در بند و اسیر بودن،از ناموس و ... منشا نمی گیره از رو دادن بی جا منشا میگیره و تقصیر خودمون هست ... هر چیزی به انداره خودش 

جدا از معنی بدوی کلمات ، در طی زمان کلمات معانی دیگه ای هم پیدا میکنن 

برای من به شخصه اینکه ناموس کسی باشم خیلی معنی قشنگی داره

همین معنی قشنگ باعث شد هشت سال تمام جوون های این کشور جون شون رو بگیرن کف دست شون تا کسی به ناااااموس شون و نااااموس هموطنان شون دست درازی نکنه 

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
تفکرات ارسطویی و افلاطونی ادامش چی؟ مگ تفکرشون راجب زنا چیبود😐

:  چیزی نیست مگر مرد ناکام، خطای طبیعت و حاصل نقصی در آفرینش. وجود  منشأ بحران و انهدام جهان است،  به مانند درخت مسمومی است که از بیرون زیبا می‌نماید ولی وقتی گنجشک‌ها آن را می‌خورند بی‌درنگ می‌میرند

من اینو سیو کرده بودم و مطالب بسیار زیاد اینچینین در تفکرات مسموم فلاسفه یونان وجود داره ، اگر دوس داشتین منابع معرفی میکنم خدمتتون . 

خب که چی؟؟؟همه مسائل حل شد فقط این مونده بود؟

نه دختر خوب ، این چیزا مال زن های اهل تفکر و مطالعه هست .

زنک هایی ک دنبال حس ششم و خ افه هستن درک اینهارو ندارن ‌

کاربری من هست و تاپیک من مختارم ب نوشتن هرچیزی ک ب کسی اسیب نمیزنه و خلاف عقل و ادب نبست ‌ 

شما دنبال حسس ششم بگردین و تو مسائل در حد خودتون بگردین . 

جدا از معنی بدوی کلمات ، در طی زمان کلمات معانی دیگه ای هم پیدا میکنن برای من به شخصه اینکه ناموس کس ...

خوشحالم ک احساس خوبی دارین 

بله و دذست میفرمایید 

اما مسائل حماسی کاملا متفاوت با بنیان فکری و خط کشی های اجتماعی هست . 

تا حدودی درسته ولی از جهاتی دیگه میشه گفت که اگه در وجود مردان ناموس پرستی نباشه بی بندوباری قطعا ز ...

به مرور تاقیر این تفکرات باعث سلطه و قرار گرفتن زن در درجه ذوم میشه تا جایی ک خود زن این رو میپذیرع و میبینید ک خیلیاااا براش ذوق میکنن و خوشحال هستن . 

همین ناموس پرستی ای ک شما میفرمایید چطور جلوی بی بند باری رو گرفته ؟(اصلا قصد بحث و مجادله ندارم و لحنم صرفا سوالی هست ، شاید شما بهتر از من میدونین و قصدم اگاهی خودم هست عزیزم🌹)

چه بسا قتل ها و خشونت ها و ترمز هایی برای موفقیت زنان ک ب اسم ناموس پرستی رخ دادن . 

خوشحالم ک احساس خوبی دارین بله و دذست میفرمایید اما مسائل حماسی کاملا متفاوت با بنیان فکری و خط کشی ...

اینکه یه جوون حاضر بشه از جونش بگذره و حماسه بسازه یعنی اعتقاداتش از زمان کودکی تا بزرگسالی جوری شکل گرفته که یه سری چیزها از جونش براش مهم تر باشه 

قطعا خانواده تو شکل گیری این اعتقادات نقش مهمی داره 

پس حماسه های بزرگ هم متاثر از همین خط کشی های اجتماعیه

اگه این جوون تو خانواده ای بزرگ نمیشد که ناموس معنی داشته باشه ، شهامت اینکه بره به خاطرش جلوی گلوله دشمن بایسته رو هم پیدا نمی‌کرد 

زن و مرد مکمل همدیگه هستن ، هیچ کس نگفته هیچ کدوم به دیگری برتری داره یا مالک دیگریه‌

اما اینکه بخوایم دست بزاریم رو کلمه ای که برای ما هم از لحاظ ایرانی بودن و هم از لحاظ مسلمان بودن مون با ارزشه و اون کلمه رو بکوبیم 

خیلی مغرضانه به نظر میاد 

به مرور تاقیر این تفکرات باعث سلطه و قرار گرفتن زن در درجه ذوم میشه تا جایی ک خود زن این رو میپذیرع ...

من منظورم این نیست که مردا بیان بگن که فلان طور رفتار نکن یا فلان طور لباس نپوش و ... 

ولی خب از حق نگذریم این ویژگی هم طبیعیه و مردا کلا حس سلطه رو دارن . ما هم به طور طبیعی این حس رو می پذیریم چه کم ، چه زیاد . از همون کودکی شما پدرتون رو در نظر بگیرید اگر ناموسش براش مهم نبود ازتون محافظت نمیکرد . غیرت روی ناموس لازمه ما هم نباید همه زن هارو فرشته های پاک و معصوم فرض کنیم . اگه یه مردی زنش رو برای خودش ندونه چه بسا اون رو در اختیار دیگران هم قرار بده ...( دیدم که میگم ) 

نه دختر خوب ، این چیزا مال زن های اهل تفکر و مطالعه هست .زنک هایی ک دنبال حس ششم و خ افه هستن درک ای ...

عزیزم اگه اهل تفکر و مطالعه هستید ، قطعا باید یادگرفته باشید که خشم تون رو کنترل کنید و توهین و پرخاشگری نکنید .

تعجب می‌کنم از رفتار تون !

اینکه یه جوون حاضر بشه از جونش بگذره و حماسه بسازه یعنی اعتقاداتش از زمان کودکی تا بزرگسالی جوری شکل ...

من ترجیح میدم بیایم با فلسفه و علم صحبت کنیم تا حماسی و عاطفی . 

دربن صورت از هم صحبتی باهاتون خوشحال میشم . 

.

.

.

و اما میفرمایین ارزش ....

خانم گل ارزش ها برای انسانها متفاوت هستن . اولا این رو بپذیرین . 

و دوما شما داربن راجع مسئله جنگ سالهای گذشته صحبت میکنید با احترام و درود ب ارواح پاک قهرمانان اون جنگ ، من دارم راجع مسئله اجتماعی و فرهنگی جامعه امروز و مضرات ناموس پنداری و ناموس پرستی در خط کشی اجتماع امروز حرف میزنم با سابقه مطالعه روان شناسی ، جامعه شناسی و کار میدانی . 

اینها دو تو موضوع کاملا جدا هستن . 

قیمه هارو نریزیم وسط ماستا خواهر جان دیگه 😂😝