2777
2789
عنوان

ناموس

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 45 پست
من ترجیح میدم بیایم با فلسفه و علم صحبت کنیم تا حماسی و عاطفی . دربن صورت از هم صحبتی باهاتون خوشحال ...

از فلسفه و علم به 😂😝 رسیدید !

جالب بود برام 

کار میدانی تون رو میشه بیشتر توضیح بدید در چه زمینه ای بوده؟

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
از فلسفه و علم به 😂😝 رسیدید !جالب بود برام کار میدانی تون رو میشه بیشتر توضیح بدید در چه زمینه ای ...

فلسفه و علم ک دعوا نداره شوخی هم میکنیم وسط حرف دوست هستیم خیلی سخت نگیرین شما ، مخاطب من خانم دبگه ای بودن . 

اگ دونستش بهتون کمکی میکنه بله اگ خدا قبول کنه😁😝؛  من محقق حوزه خانواده و اسیب شناسی هستم ، دانشجو روان شناسی هستم و  تو کلینک های رسمی تحت نظارت سازمان بهزیستی  و مراکز روان شناسی آرامش تحت نظارت و بودجه نیروی انتظامی مشغول کار مشاوره نه اما تحقیق هستم ‌.

پروپوزال هایی تو این زمینه ها هم طرح و اقدام کردم .که از دل اجتماع امار های رسمی سازمان نظام روان شناسی ساژمان بهزیستی و اورده های تحقیقیم مستقیما از پژوهش های میدانی از مراکز مشاوره ، مصاحبه مستقیم با اساتید ، وکلا و قضات حوزه خانواده بوده .  

صرفا جهت پاسخ ب سوالتون . 

داعیه و افتخاری بر اینا ندارم . 

اما به اینا مشغولم و تجربه دارم سرشون . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دختر خوب ، این چیزا مال زن های اهل تفکر و مطالعه هست .زنک هایی ک دنبال حس ششم و خ افه هستن درک ای ...

ببین تو چقدر درگیری که رفتی تاپیکای منو گشتی 

معلومه بیکاری دیگه 

اهل مطالعه ای؟؟ههه

من ترجیح میدم بیایم با فلسفه و علم صحبت کنیم تا حماسی و عاطفی . دربن صورت از هم صحبتی باهاتون خوشحال ...

عزیزم الان یعنی شما فیلسوفی؟

یا دوس داری بی ناموسی رو تا جامعه رواج بدی؟

کدومش؟

استارتر اینجا یه مشت کودک همسر تو سری خورن که از گیر دادن و اسارت شوهرشون حالشون خوب میشه یا یه مشت بدبخت حقیر که دوست دارن تو سری خور بودنو سواد درست حسابیم ندارن اینجا اینچیزارو نگو ادمی که بفهمه زیاد نیست 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

استارتر اینجا یه مشت کودک همسر تو سری خورن که از گیر دادن و اسارت شوهرشون حالشون خوب میشه یا یه مشت ...

بابا باسواد نکشیمون 

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی