2777
2789
عنوان

ناامید شدم 💔

272 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من امسال ورودی دوازدهمم 

واسه کنکور نخوندم راستش حتی تابستون !خیلیییی ناامید شدم .حس میکنم نمیشه اینکه هم دهم و یازدهمو بخونم هم دوازدهم ک نهایی ام هست واقعا میشه بنظرتون؟یعنی من همین یکی دوروز آینده شروع کنم تا کنکور اردیبهشت و تیر میتونم جمع کنم با معدل خوب؟هم اینکه یازدهمم باید ترمیم کنم .🥲هدفم رتبه زیر ۱۰۰۰ عه رشتمم انسانی 

حس میکنم مدرسه مانعم میشه دلم نمیخواد برم مدرسه میخوام تو خونه بخونم ولی نمیدونم چجوری مدرسه رو اوکی کنم 

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
میشههههه شروع کن

اصلا بی نهایت ناامید میشم وقتی به مدرسه رفتن فکر میکنم 💔

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ورودی دوازدهمم هیچی ام تاالان نخوندم به هیچ جامم نیست معدلمم خیلی خوب بود

پرسید:حضورش در قلبت به چه مانَد؟                                _گفتم:مانند صدای آدمی که در غربت،                              به زبان مادریت سخن گوید....
منم ورودی دوازدهمم هیچی ام تاالان نخوندم به هیچ جامم نیست معدلمم خیلی خوب بود

چرا به هیچ جات نیس 🥲من تنها راهم قبولیه

اوووه چخبره ۱ سال وقت داریا

حس میکنم خیلی سنگینه خیلییییی 💔اونایی که از پارسال شروع کردن ناامیدم میکنن ❤️‍🩹

چرا به هیچ جات نیس 🥲من تنها راهم قبولیه

منم تنها راهم قبولیه ولی میدونم با استرس کشیدن هیچی درست نمیش من حتی کتاب کنکورم تخریدم صفر صفرم امسال تو دوازدهم میخوام نزدیک کنکور بخونم همین

پرسید:حضورش در قلبت به چه مانَد؟                                _گفتم:مانند صدای آدمی که در غربت،                              به زبان مادریت سخن گوید....
منم تنها راهم قبولیه ولی میدونم با استرس کشیدن هیچی درست نمیش من حتی کتاب کنکورم تخریدم صفر صفرم امس ...

منم نخریدم راستش

حس میکنم خیلی سنگینه خیلییییی 💔اونایی که از پارسال شروع کردن ناامیدم میکنن ❤️‍🩹

منم فکر میکردم همه از سال های قبل شروع کردن ولی ۹۰ درصد هیچی نکردن

کاربری دست ۵ نفره🥴