2821
2789
عنوان

ناامید شدم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 23 پست
اگر میدونی توی خونه میتونی خود خوان بخونی نرو مدزسهوقتت رو برای زنگ هنر و ورزش و این مزخرفات هدر ند ...

چجوری نرم مدرسه دولتیه ترک تحصیل میزنن

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو آموزش و پرورش ی دلیل قانع کننده بگو من خیلی ها رو دیدم اینطوری مدرسه ما هم دولتیه ی دختر فقط بر ...

واقعا میشه؟🥲چه دلیلی مثلا

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
نمیدونم بهشون بگو مدرسه مانع پیشرفتت میشه با معلما راحت نیستم یکم از این حرفا بزن از مدرسه بد بگو

مدرسه ما دیقا همینطوره 

نمیدونم بهشون بگو مدرسه مانع پیشرفتت میشه با معلما راحت نیستم یکم از این حرفا بزن از مدرسه بد بگو

مدرسه ما دیقا همینطوره 

همین دختری که میگم همکلاسی خودمه ی بار موقع امتحانا از مامانش پرسیدن چرا نمیاد میگفت چون دخترم از مح ...

امیدوارم بتونم بپیچونم مدرسه رو

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز