2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد چه مدت برمیگرده؟ یعنی مثل حالت قبل از تزریق کورتون میشه یا بزرگتر؟شما تجربه داشتید؟

خودم بعداز عمل کورتون اصلا نزدم چون از بعضیا شنیدم میگفتن بینی عادت میکنه اونوقت هرچند وقت یک بار باید بزنی ولی دخترخالم رفت زد هر شیش ماه یک بار میرفت کورتون میزد

هشت ماه

وای از عمل منم ۹ ماه گذشته ولی دکتر میگه هنوز ورم داره بینیت

همون موقع ک تو مطب بودم میومدن واسه کورتون منم نمیدونم برم بزنم یا ن

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌

خودم بعداز عمل کورتون اصلا نزدم چون از بعضیا شنیدم میگفتن بینی عادت میکنه اونوقت هرچند وقت یک بار با ...

شما بینیتون گوشتیه؟ چه مدت عمل کردین؟ 

دخترخاله اتون چندبار کورتون زد؟ 

اخه کورتون ضرر هم داره نمیشه هعی زد

برای من با اینکه به سال گذشته هنوز یکم ورم داره، دکترم گف کورتون نزن چون خود بدنت خوب داره عمل میکنه و ورمش به مرور کم میشه..کورتون ضرر داره تا مجبور نشدین نزنید

♥️
وای از عمل منم ۹ ماه گذشته ولی دکتر میگه هنوز ورم داره بینیتهمون موقع ک تو مطب بودم میومدن واسه کورت ...

میدونی بینی من از نیم رخ خوبه

از رو ب رو بزرگه😑

زمانی ک چسب میزدم خیلی خوشگل بود

الان انگار هعی ورم میکنه 

خدانکنه چیزهای شور یا فست فود بخورم دیگ داغون میشه تا دوروز

شما بینیتون گوشتیه؟ چه مدت عمل کردین؟ دخترخاله اتون چندبار کورتون زد؟ اخه کورتون ضرر هم داره نمیشه ه ...

یک ساله عمل کردم واسه من گوشتی بود ولی خیلی گنده نبود فقط یکم افتادگی داشت دختر خالم فک کنم بالای سه چهار بار زد کورتون 

برای من با اینکه به سال گذشته هنوز یکم ورم داره، دکترم گف کورتون نزن چون خود بدنت خوب داره عمل میکنه ...

شما  بینیتون گوشتیه درسته؟ 

بینیتون هیچ تغییری کرده نسبت ب ماه هفتم هشتم؟ 

میدونی بینی من از نیم رخ خوبهاز رو ب رو بزرگه😑زمانی ک چسب میزدم خیلی خوشگل بودالان انگار هعی ورم می ...

منم دقیقا مث ت ام از نیم رخ خوبه 

منم چسب میزدم نصف این بینیم میشد

من شنیدم میگن حتی تا دوسالم ممکنه ورم داشته باشه

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌