رهایی۹۰ مدیر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 4976 عنوان تب کودک | مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 105 پست پسرم تبش ۳۸ هیچ علائم دیگه نداره یکساعت نیم پیش استا دادم میتونم الان شیاف بزارم هنوز تب داره هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من❤️🩹🍂🍂 1403/06/07 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخت_شرقی عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 4186 استا برای بعضی بچه ها اصلا تاثیر نداره اگه ایبوپروفن داری بده سریع قطع میشه تبش
خانم_مودی عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 118 اقایون محترم توروخدا تو تاپیکهای مادرانه دیگه نظر ندین خواهشا چون تجربه ندارید این بنده خدا چیزی نگفت خانم داره راهنمایی میکنه خب درست میگه برای چی بهش حمله میکنید
mahtisa۷۷ عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 4683 آخه یک ساعت ونیم گذشته دیر نیست هنوز اثرنکردهنمیزاره پاشویه هم کنم شیاف بزن عزیزم دخترمن پارسال شبهای عیدواسه اسنکه دیرشیاف کردیم نزدیک بودش تشنج بکنه البته 3سالش بودش
تپلووووام عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6781 بابا جمش کن میخوام بهت بگم بیا و خوبی کن هر چیم باشم حتما تجربه دارم بیشتر از تو ک بلد نیستی حرف بزن ... ب نظرت سایت بارداری،پریودی،یائسگی مربوط ب شماس؟ پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷
مهسا_یقینی عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4423 @niniyar_5 لطفا این آقایون بی شخصیت و بی ادب رو از تو سایت جمع کنید بنده خدا نظرشو گفت نظرشونم کاملا ب جا و درست بود در مورد پیگیری علت تب دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
خانم_مودی عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 118 اسی کاش بچه رو ببری دکتر امشب طرفا ۱۱ شب ببرش اورژانس هم خلوته سریع ویزیتش میکنن معطل نمیشی
مانلی۰۲ عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 2145 اقایون محترم توروخدا تو تاپیکهای مادرانه دیگه نظر ندین خواهشا چون تجربه ندارید بنده خدا کاملا درست میگن ها چرا اینطوری میکنین واقعا حرفی خارج از موضوع تاپیکت ک نگفته داره درست راهنمایی میکنه دیگه روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی
مانلی۰۲ عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 2145 ب نظرت سایت بارداری،پریودی،یائسگی مربوط ب شماس؟ کجا نوشته سایت مربوط پریودی بارداری؟! روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57277 این بنده خدا چیزی نگفت خانم داره راهنمایی میکنه خب درست میگه برای چی بهش حمله میکنید چون خودشو میاندازه وسط بحث مادرانه ...حمله هم کار سگه من از ایشون محترمانه درخواست کردم بد جواب داد شما الان دقیق کجای کار هستید؟! هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
pary666666 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 189 ب نظرت سایت بارداری،پریودی،یائسگی مربوط ب شماس؟ ربطی ب این چیزا نداره هر انسانی جایگاه خودشو داره اینا مربوط ب همه عموم هست ک بدونن چیزی خاصی نیستن
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57277 بنده خدا نظرشو گفت نظرشونم کاملا ب جا و درست بود در مورد پیگیری علت تب من ازشون محترمانه درخواست کردم ولی ایشون با بی ادبی جواب داده استاتر پرسیده شیاف چطوری بزنم اصلا حرفی که ایشون زدن ربطی به شیاف داره؟! هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
تپلووووام عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6781 کجا نوشته سایت مربوط پریودی بارداری؟! همین شماهای سینه چاک مردا رو دادین ب اینا پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷
خانم_مودی عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 118 چون خودشو میاندازه وسط بحث مادرانه ...حمله هم کار سگه من از ایشون محترمانه درخواست کردم بد جواب داد ... خانم محترم سایت عمومیه مردونه زنونه اگر بود جلوش نمیزد کاربر آقادرضمن بحث مادرانه یعنی چی این خانم یه سوال پرسیده کسایی که اطلاع دارن میان راهنماییشون میکنن حالا ادم مطلع دیگه زن و مرد و کوچیک و بزرگ نداره
مانلی۰۲ عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 2145 همین شماهای سینه چاک مردا رو دادین ب اینا مغزت معیوبه گل کلا باید بپوسی توی تفکرات لجن خودت واقعا هیچ امیدی بهت نیس 😂 روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی