2789
بنده خدا کاملا درست میگن ها چرا اینطوری میکنین واقعا حرفی خارج از موضوع تاپیکت ک نگفته داره درست راه ...

ایشون وقتی ادب نداره لازمه نی نی یار تگ بشه من ازشون محترمانه درخواست کردم بی ادبی کردم؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانم محترم سایت عمومیه مردونه زنونه اگر بود جلوش نمیزد کاربر آقادرضمن بحث مادرانه یعنی چی این خانم ی ...

حالا چرا اینقدر یک مرد بی شخصیت که محترمانه ازشون درخواست کردم براتون مهم شده ؟ بی ادبی ایشون رو نمیبینید اومدید گیر دادین به من 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ایشون وقتی ادب نداره لازمه نی نی یار تگ بشه من ازشون محترمانه درخواست کردم بی ادبی کردم؟!

ولا چیزی ک من خوندم از اول هم ایشون بی احترامی بی ادبی نکرد شما فورا نی نی یار تگ کردی قشنگم کاری ب مرد و زن بودنش ندارم ولی حرفش راجب تب بچه کاملا درست و علمی بود بهرحال امیدوارم بچتون بهبود پیدا کنه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

تو بی ادب ترین ادم روی کره زمینی من فقط چیزی بهت گفتم ک پیش فوق تخصص هم ببری اینو بهت میگه خودت شروع کردی ب بد حرف زدن معلومه درست تربیت نشدی

ولا چیزی ک من خوندم از اول هم ایشون بی احترامی بی ادبی نکرد شما فورا نی نی یار تگ کردی قشنگم کاری ب ...

من گفتم نظر ندن ایشون به من بی ادبی کردن نمیبینید یا دوست ندارید ببینید؟!

حالا چرا اینقدر یک مرد بی شخصیت که محترمانه ازشون درخواست کردم براتون مهم شده ؟ بی ادبی ایشون رو نمی ...

عزیزم کسی به شما گیرنداده شما به این بنده خدا گیر دادید من اصن این اقا رو نمیشناسم کاریم بهش ندارم ولی این مدل که شما بهش گفتید خب اونم توقع دارید چی بگه ببینید چند کاربر رو متعجب کردید که همه واکنش نشون دادن

من فقط خواستم بگم اصن این بنده خدا این لحظه حقش نبود اینجوری واکنش بگیره که بخواید نی نی یار هم براش تگ کنید ولیکن حالا ک تگ کردید خود نی نی یار برا این داستان یه تصمیمی میگیره 

تو بی ادب ترین ادم روی کره زمینی من فقط چیزی بهت گفتم ک پیش فوق تخصص هم ببری اینو بهت میگه خودت شروع ...

@niniyar_5  

من از ایشون محترمانه درخواست کردم چند بار با بی ادبی جواب دادن هر سری هم بدتر لطفا پیگیری کنید 

من گفتم نظر ندن ایشون به من بی ادبی کردن نمیبینید یا دوست ندارید ببینید؟!

دوست عزیز وقتی تبادل نظرگذاشتی و درخواست راهنمایی داری و یک نفر میاد برات کامنت میزاره و راهنمایی بجا و درستی هم انجام میده قاعدتا بهش نمیگن نظر نده چون بهش بر میخوره دیگه درسته؟!بی احترامی رو شما کردی ن اون اقا لطفا واقع بین باش 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

عزیزم کسی به شما گیرنداده شما به این بنده خدا گیر دادید من اصن این اقا رو نمیشناسم کاریم بهش ندارم و ...

من بی احترامی نکردم فقط یک خواهش کردم اونم مودبانه پستهای ایشون رو ببینید از نظر شما شاید این حرفهایی که ایشون میزنه براتون خوشایند باشه و عادی تو تمام پستهای بعدی داره توهین میکنه من به ایشون فقط یک کلمه گفتم