2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@niniyar_5 لطفا این آقایون بی شخصیت و بی ادب رو از تو سایت جمع کنید

بنده خدا نظرشو گفت 

نظرشونم کاملا ب جا و درست بود در مورد پیگیری علت تب

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
اقایون محترم توروخدا تو تاپیکهای مادرانه دیگه نظر ندین خواهشا چون تجربه ندارید

بنده خدا کاملا درست میگن ها چرا اینطوری میکنین واقعا حرفی خارج از موضوع تاپیکت ک نگفته داره درست راهنمایی میکنه دیگه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

این بنده خدا چیزی نگفت خانم داره راهنمایی میکنه خب درست میگه برای چی بهش حمله میکنید

چون خودشو میاندازه وسط بحث مادرانه ...

حمله هم کار سگه من از ایشون محترمانه درخواست کردم بد جواب داد شما الان دقیق کجای کار هستید؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بنده خدا نظرشو گفت نظرشونم کاملا ب جا و درست بود در مورد پیگیری علت تب

من ازشون محترمانه درخواست کردم ولی ایشون با بی ادبی جواب داده استاتر پرسیده شیاف چطوری بزنم اصلا حرفی که ایشون زدن ربطی به شیاف داره؟! 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چون خودشو میاندازه وسط بحث مادرانه ...حمله هم کار سگه من از ایشون محترمانه درخواست کردم بد جواب داد ...

خانم محترم سایت عمومیه مردونه زنونه اگر بود جلوش نمیزد کاربر آقا

درضمن بحث مادرانه یعنی چی این خانم یه سوال پرسیده کسایی که اطلاع دارن میان راهنماییشون میکنن حالا ادم مطلع دیگه زن و مرد و کوچیک و بزرگ نداره

همین شماهای سینه چاک مردا رو دادین ب اینا

مغزت معیوبه گل کلا باید بپوسی توی تفکرات لجن خودت واقعا هیچ امیدی بهت نیس 😂

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی