2789

این بنده خدا چیزی نگفته خواسته کمکی کرده باشه دلیل نمیشه چون آقاست سریع گارد بگیرید

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست عزیز وقتی تبادل نظرگذاشتی و درخواست راهنمایی داری و یک نفر میاد برات کامنت میزاره و راهنمایی بج ...

من مودبانه صحبت کردم ایشون بی ادب هستن وقتی چهار تا خانم مثل شماها هم تاییدشون میکنن سایت به اینجا رسیده که تو همه تاپیکها میان 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بابا جمش کن میخوام بهت بگم بیا و خوبی کن هر چیم باشم حتما تجربه دارم بیشتر از تو ک بلد نیستی حرف بزن ...

چ اشکالی داره

توهین یا حرف زشتی ک نزده

شاید تجربه بیشتری داشته باشه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
چیزی نگفتن که

نه حرف عادی زدن ایشون من توهین کردم واقعا نمیبینید؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ب نظرت سایت بارداری،پریودی،یائسگی مربوط ب شماس؟

حالا اطلاعات داشته باشنم بد نیست به نظرم

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

من مودبانه صحبت کردم ایشون بی ادب هستن وقتی چهار تا خانم مثل شماها هم تاییدشون میکنن سایت به اینجا ر ...

اره اون برات نوشته اینکارو کن تب بچه قطع شه و علت رو هم جویا شو ک از چیه تبش تو خیلی محترمانه در جوابش نوشتی نظر نده 😐واقعا نمیدونم کجا و چجوری تربیت شدین همین و بس

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

چرا همه چی را زنونه مردونه کردید؟؟؟

من نگفتم زنونه مردونه گفتم تجربه مادرانه فقط همین ایشون مادره ؟ مگه جنسیتش آقا نیست 

چون خودشو میاندازه وسط بحث مادرانه ...حمله هم کار سگه من از ایشون محترمانه درخواست کردم بد جواب داد ...

بحث مادرانه؟ یعنی مراقبت از بچه وظیفه پدر نیست؟ اصلا گیریم که اینطور باشه

شاید اون آقا پرستار باشه و بتونه راهنمایی کنه چه اشکالی داره

اون مردایی که تو تاپیکای مربوط به عکسای خانوما هست حضور داشته باشه باید گارد بگیریم واسش نه این

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
اره اون برات نوشته اینکارو کن تب بچه قطع شه و علت رو هم جویا شو ک از چیه تبش تو خیلی محترمانه در جوا ...

برای من ننوشته من استاتر نیستم حتی اینو نمیدونی شما حالا چرابهتون برخورده ؟ براتون نفعی داره دفاع از ایشون؟ من محترمانه درخواست کردم ایشون بی ادبی کردن بعد تربیت من مشکل داره؟!

من نگفتم زنونه مردونه گفتم تجربه مادرانه فقط همین ایشون مادره ؟ مگه جنسیتش آقا نیست

چه ربطی داره 

شاید طرف پزشک باشه 

چرا میگی نظر نده دختر خوب

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم .