2789
من نگفتم زنونه مردونه گفتم تجربه مادرانه فقط همین ایشون مادره ؟ مگه جنسیتش آقا نیست

عزیزم ی اقا نمیتونه تجربه بچه داری داشته باشه؟!! یا نمیتونه راجب کودک اطلاعات داشته باشه؟درس نخوندی شما دانشگاه نرفتی؟دکتر زنان زایمانم مرد داره فقط ایت سایت ک مشکل دارن حالا اگ حرف چرت میگفت ی چیزی ولی وقتی درست بوده حرفش چرا دیگه اینجوری میکنین 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

من نگفتم زنونه مردونه گفتم تجربه مادرانه فقط همین ایشون مادره ؟ مگه جنسیتش آقا نیست

خانم محترم ، من پدر نیستم ولی دایی چند تا بچه ام که بارها شب تا صبح بالا سر بچه های خواهرم ،همراه خواهرم بیدار بودم برای تب ،،، تجربه مادرانه چیه دیگه ؟؟؟ 

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسجده خب اینجا

هیچ جا به اندازه این سایت مردستیزی و تمرکز روی زن و مرد و حتی زن علیه زن ندیدم ،

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

چه ربطی داره شاید طرف پزشک باشه چرا میگی نظر نده دختر خوب

ایشون نوشته مهندس عمران همین 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هیچ جا به اندازه این سایت مردستیزی و تمرکز روی زن و مرد و حتی زن علیه زن ندیدم ،

زن علیه زن ک خیییییلی زیاد بعضی کاربرا واقعا عقده و کینه ازشون میپاچه به در و دیوار سایت حس میکنم چون همیشه از ی اقا بالاسر توی دهنی و تو سری خوردن ک تو حرف نزن تو خفه شو اینجا میشن لات مجازی و برای اقایون عقده هاشونو خالی میکنن واقعا خیلی فرهنگشون پایینه

خانم محترم ، من پدر نیستم ولی دایی چند تا بچه ام که بارها شب تا صبح بالا سر بچه های خواهرم ،همراه خو ...

باشه شما خوب عالی آقا راحت شدید؟ با تجربه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم ی اقا نمیتونه تجربه بچه داری داشته باشه؟!! یا نمیتونه راجب کودک اطلاعات داشته باشه؟درس نخوندی ...

باشه شما درست میگید حمایت کنید از این مردهای بی ادب اون همه حرف زشت زد نمیبینید فقط یک کلمه من گفتم 

پس نگید چرا کاربرها نمیان تو تاپیک های مادرانه ....

هرجا راهنمایی بود آقایون رو تگ کنید 

وا چقدر عصبی و پرخاشگری شما کنترل کن خودتو  این چه طرز برخورده  آروم باش آروم 

دخترم همه ی دنیامه 🐥❤️ خدایا شکرت ❤️ الهم عجل لولیک الفرج💚🙏🏻 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

وا چقدر عصبی و پرخاشگری شما کنترل کن خودتو این چه طرز برخورده آروم باش آروم

ببخشید دیگه یک آقا اومده توهین کرده من شخصیتم عصبیه فکر کنم شماها براتون عادیه حرفهای توهین آمیز که یک نفر بهتون برنه

، دیگه زمان این رسیده بپذیریم زمانه عوض شده، وقتشه جنسیت ها را کنار بذاریم ، بپذبریم میشه دوستانه با همدیگه تعامل کرد بدون غرض و مرضی ، من ادعای عالی بودن نکردم ولی مواظب از بچه تو مریضی را وظیفه مادرانه ندونید ، موفق باشید ،شب خوش

زن علیه زن ک خیییییلی زیاد بعضی کاربرا واقعا عقده و کینه ازشون میپاچه به در و دیوار سایت حس میکنم چو ...

درست میفرمایید 

باشه شما درست میگید حمایت کنید از این مردهای بی ادب اون همه حرف زشت زد نمیبینید فقط یک کلمه من گفتم ...

اصلا قصدم حمایت از زن یا مرد نیس 

حمایت از حرف حق و بجا کردم 

مطمئن باش اگر حق با شما بود بازم همه حمایت میکردن شمارو 

امیدوارم بتونید دیدتون رو بازتر کنید⚘

، دیگه زمان این رسیده بپذیریم زمانه عوض شده، وقتشه جنسیت ها را کنار بذاریم ، بپذبریم میشه دوستانه با ...

چون تو این نی نی سایت همه میگن وقتی مریضی بچه پیش میاد مادرها کنار بچه ها هستن نه پدرها اونم به دلیله مشغله کاری و مسئولیت های بیرون خونه هست نیاد بگید به آقایون توهین شده ....