2789
ببخشید دیگه یک آقا اومده توهین کرده من شخصیتم عصبیه فکر کنم شماها براتون عادیه حرفهای توهین آمیز که ...

این آقا هیچ بی احترامی نکرده خیلی محترمانه راهنمایی کردن شما یهو پریدی بهش  گویا مشکل شما چیز دیگس وگرنه اینقدر پرخاش عادی نیست  خدا کمکت کنه  

دخترم همه ی دنیامه 🐥❤️ خدایا شکرت ❤️ الهم عجل لولیک الفرج💚🙏🏻 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اصلا قصدم حمایت از زن یا مرد نیس حمایت از حرف حق و بجا کردم مطمئن باش اگر حق با شما بود بازم همه حما ...

بازم میگم من به ایشون توهینی نکردم محترمانه گفتم مثل بقیه خانمهای سایت حرف زشت به ایشون نزدم ولی ایشون هرچی دوست داشتن گفتن شما هم که هرچی دوست داشتید محترمانه گفتید البته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این آقا هیچ بی احترامی نکرده خیلی محترمانه راهنمایی کردن شما یهو پریدی بهش گویا مشکل شما چیز دیگس و ...

منم محترمانه ازشون درخواست کردم ایشون اومدن زشت جواب دادن حرفهامون هست و پریدن به من و توهین کردن 

حالا این وسط چهار تا خانم مثل شماهم میان از اینا دفاع میکنن مشخصه فردا تو تاپیکهای دیگه هم میان بعدا مشخص میشه دفاع از اینا و بی حرمتی شون چه فایده ای داره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چون تو این نی نی سایت همه میگن وقتی مریضی بچه پیش میاد مادرها کنار بچه ها هستن نه پدرها اونم به دلیل ...

الان که خانم ها اکثرا مثل اقایون شاغل هستن دیگه این وظایف هم برعهده دو طرف گذاشته شده ، درسته خانم ها بیشتر تجربه دارن ولی جبهه گیری علیه آقایی که حرف درستی بزنه دلیلی نداره 

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

الان که خانم ها اکثرا مثل اقایون شاغل هستن دیگه این وظایف هم برعهده دو طرف گذاشته شده ، درسته خانم ه ...

من فقط درخواست کردم جناب محترمانه و بدون توهین میتونستم با الفاظ زشت و مناسب شخصیت ایشون صحبت کنم همین ...

منم محترمانه ازشون درخواست کردم ایشون اومدن زشت جواب دادن حرفهامون هست و پریدن به من و توهین کردن حا ...

مطمئن باش اگه کوچکترین بی احترامی به شما میکردن درجا گزارش میزدیم براشون 

دخترم همه ی دنیامه 🐥❤️ خدایا شکرت ❤️ الهم عجل لولیک الفرج💚🙏🏻 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من فقط درخواست کردم جناب محترمانه و بدون توهین میتونستم با الفاظ زشت و مناسب شخصیت ایشون صحبت کنم هم ...

باشه بحثی ندارم ، 

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

واقعا این همه توهین و حرف زشت که صفحه یک و سه انجام دادن نمیبینید یا دوست ندارید ببینید ؟!

خانوماکافیه دیگه چراهمتون ریختین سریه کاربرهی نصیحتش میکنید اگرم کارش اشتباه بودیانبود تموم شدو رفت ...

تو تاپیک های مادرانه نظر میدادم اونم نمیدم آقایون تجربه بذارن کافیه واقعا .... 

بعد میگن چرا سایت قدیمها بهتر بود والا اینجوری نبود انگار چی گفتم محترمانه درخواست کردم شما ببین چقدر حرف زشت میزنن چقدر توهین کردن به خاطر یک حرف ....

تو تاپیک های مادرانه نظر میدادم اونم نمیدم آقایون تجربه بذارن کافیه واقعا .... بعد میگن چرا سایت قدی ...

کامنتموپاک کردم ریپ نخوره کی دیدیش😂🤦‍♀️.اشکال نداره سوتفاهم شده .نه اون آقا قصدبدی داشت نه شما .

ولی  اینکه هی کاربرا ریپ میزنن خوب نیست .

_تعلیق_

کامنتموپاک کردم ریپ نخوره کی دیدیش😂🤦‍♀️.اشکال نداره سوتفاهم شده .نه اون آقا قصدبدی داشت نه شما .ول ...

جالبه یک سری در تایید اون آقا کلی توهین کردن به من 

دیدم خانمها چطوری با بی ادبی به آقایون میگن داخل تاپیک میگن برو بیرون

نمیدونستم یک تقاضای محترمانه باعث میشه حتی تربیت و شخصیت خانوادگیم زیر سوال بره