2789
اقایون محترم توروخدا تو تاپیکهای مادرانه دیگه نظر ندین خواهشا چون تجربه ندارید

آقای پری!!!!

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جالبه یک سری در تایید اون آقا کلی توهین کردن به من دیدم خانمها چطوری با بی ادبی به آقایون میگن داخل ...

به دل نگیر 

خیلی از کاربرا فقط توی این سایت جامعه مختلط رو تجربه میکنن

و خیلی زیاد به مراوده با آقایان مشتاقن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بابا جمش کن میخوام بهت بگم بیا و خوبی کن هر چیم باشم حتما تجربه دارم بیشتر از تو ک بلد نیستی حرف بزن ...

@niniyar_5  

سلام

آقای پری قصدشون خیره ولی هنوز بلد نیستن ادب رو توی نظراتشون رعایت کنن

تو تاپیک های مادرانه نظر میدادم اونم نمیدم آقایون تجربه بذارن کافیه واقعا .... بعد میگن چرا سایت قدی ...

خودتوناراحت نکن عزیزم حس میکنم خیلی ناراحتی .سایته دیگه ازاین چیزاپیش میاد

_تعلیق_

من بی احترامی نکردم فقط یک خواهش کردم اونم مودبانه پستهای ایشون رو ببینید از نظر شما شاید این حرفهای ...

چقدر جالب 

عزیزان چقدر زیبا به تجربه ها اهمیت میدن نه جنسیت نه ادب

بله شاید واقعا ایشون بعنوان یک مذکر خیلی هم بلد باشن

فقط نمیدونم چرا وقتی من در مورد یک کودک نظر دادن یکی از همین عزیزان ریپلای کردن گفتن تو که مادر نیستی پس نظرت قبول نیست

خودتوناراحت نکن عزیزم حس میکنم خیلی ناراحتی .سایته دیگه ازاین چیزاپیش میاد

شما ببین همین جا چقدر حرف زشت زدن به خاطر یک آقا توهین های اون رو اصلا نمیبینن فقط حرفی که من در نهایت ادب و احترام گفتن بهشون برخورده به خاطر یک کاربر دیگه ریختن سر من و هر چی دهنشون میاد میگن که ثابت کنن اون حرفی نزده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

به دل نگیر خیلی از کاربرا فقط توی این سایت جامعه مختلط رو تجربه میکننو خیلی زیاد به مراوده با آقایان ...

بعد میگن ما خشم درونی داریم نسبت به آقایون تو سری خور هستیم کسایی که کل تاپیک هاشون درباره خانواده شوهر و ... هست ....شما که قوی و مقتدر هستی چرا آخه خوب از پسشون بربیا تو واقعیت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چقدر جالب عزیزان چقدر زیبا به تجربه ها اهمیت میدن نه جنسیت نه ادببله شاید واقعا ایشون بعنوان یک مذکر ...

جالبه این همه حرف زشت زدن من شدم بی تربیت بی شخصیت چاله میدونی پرخاش گر و....

شما ببین همین جا چقدر حرف زشت زدن به خاطر یک آقا توهین های اون رو اصلا نمیبینن فقط حرفی که من در نها ...

دیدم عزیزم دیدی که تو کامنتمم گفتم ولی برااینکه ریپ نخورم حذفش کردم حق باشماست اون آقا قصد بدی نداشت ولی بی ادب بود شماهم با احترام نظرتوبهش گفتی ولی کاربرا متوجه نشدن زودواکنش نشون دادن .حالا ناراحت نشو بیخیال گلم .

_تعلیق_

دیدم عزیزم دیدی که تو کامنتمم گفتم ولی برااینکه ریپ نخورم حذفش کردم حق باشماست اون آقا قصد بدی نداشت ...

البته حس میکنم دو سه تا کاربری مال یک شخص بود این حجم از ریختن سر یک نفر و دعوا و توهین بیشتر حالت عقده داشتن داره تا تذکر ....

مرسی که وقت گذاشتین ❤️

جالبه این همه حرف زشت زدن من شدم بی تربیت بی شخصیت چاله میدونی پرخاش گر و....

بلفی من واقعا بدون حب و بغض خوندم

و برای منم عجیب بود که چطور اون همه توهین نادیده گرفته شد

بله اصلا شما خشم درون داری و همه اینو دارن با چشم بصیرت میبینن،  ولی چجوری میتونن همزمان خشم بیرون اون آقا رو کاملا نادیده بگیرن؟

بلفی من واقعا بدون حب و بغض خوندمو برای منم عجیب بود که چطور اون همه توهین نادیده گرفته شدبله اصلا ش ...

من رفتم کنجکاوی کردم یکیشون یک تاپیک زده بود از یکی از کاربرها دفاع کرده بود دقیقا من سر خرافات ۱۳ صفر با اون شخص بحث کردم حس کردم چند تا کاربری از طرف اون بوده چون اینجا گروه بازی و روابط خارج از سایت رو خبر داری که یکهو میریزن تو یک تاپیک و شروع میکنن دعوا با یک کاربر که عصبانیش کنن و فحش و ناسزا بگه تا کاربریش لغو بشه سالهاست اینجام میدونم چه خبره ....

این حجم از پست گذاشتن و یکهو شروع کنن حمله عجیبه ...

بلفی من واقعا بدون حب و بغض خوندمو برای منم عجیب بود که چطور اون همه توهین نادیده گرفته شدبله اصلا ش ...

الانم دیدم چندتاشون تو یک تاپیک بودن با هم حرف میزدن و میخندیدن پس علتش مشخص شد از همون حمله ها بوده نمیدونم چی کردم که اینقدر حسادت اینا تحریک شده بعد صفات خودشون رو به من نسبت دادن!!!