2777
2789
عنوان

رلم بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 75 پست
نگا جدی من خیلی عاشق عشقمم ولی اگ ی روزی بهم خیانت کنه حاضرم خودمو بکشم ولی کنارش نباشم

چون یکدفعه ببینه خیانت کرده و پیشش موندی میگه بزار من هرکار بخوام میکنم این چون عاشقامه جایی نمیره همیشه هست دیگه بعد همش عذاب آخرشم دق مرگ شدنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون یکدفعه ببینه خیانت کرده و پیشش موندی میگه بزار من هرکار بخوام میکنم این چون عاشقامه جایی نمیره ه ...

ن خب اونجوریم نیس ب طرفت بستگی داره من ۷ ساله باهاشم اینا ک گفتم اوایل رابطه بود و بچگی دوسالی هس رابطمون جدی شده و هیچی ازش ندیدم هیچی

ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاربری دسته دونفره👭
من۲۰رلم۲۸

خب پس ... ولی اینقدر شکاک بودن اول به خودت آزار می‌رسونه . من داداشم اصلا اهل خیانت نیست به هیچ وجه ولی زنش اجازه نمیده حتی به خانم توی ماهواره نگاه کنه . حالمون از رفتارش بهم میخوره . من که اصلا باهاش در ارتباط نیستم . آدم یه اعتماد می‌کنه که با طرف میمونه یا نه .اگه اعتماد نداره پس اشتباهه با طرف موندن

آقایون محترم درخواست ندید خسته شدیم از درخواستهاتون😏🙄

ازه خیلی دارم آزار میبینم مقصرخودشه

تو بهش اجازه دادی دختر . پدرت هم که مخالفه که خب بزرگترها بیشتر میفهمند تا ما . من خودمم پدرم و همه خانوادم مخالف بودن گفتم فقط همین . توی زندگی بهم خیانت هایی میکرد که نگم برات . روزی صد بار میگفتم خدایا گ . ه خوردم که گوش نکردم به حرف پدرم و داداشام. یکم روی خودت کار کن عوض گیر دادن به اون به خودت عشق بده به خودت توجه کن ‌ . تو دنبال توجه اون هستی ولی مثل تو توجه نمیکنه تو بیشتر بهش گیر میدید 

تو بهش اجازه دادی دختر . پدرت هم که مخالفه که خب بزرگترها بیشتر میفهمند تا ما . من خودمم پدرم و همه ...

دورازجونت

اره من دنبال توجه هستم من خیلی خیانت دیدم انقدرگریه کردم التماس کردم ولی فایده نداشت دست اسراین کاراش برنداشت وهمچنان بااین ک میدونم خیانت کاردوستش دارم

دورازجونتاره من دنبال توجه هستم من خیلی خیانت دیدم انقدرگریه کردم التماس کردم ولی فایده نداشت دست اس ...

نه عزیزم خودتو دوست داشته باش از این بهتر هم می یاد سر راهت ... پشیمون میشی یه روز اگه رهاش نکنی . کم کم خودتو نجات بده 

نه عزیزم خودتو دوست داشته باش از این بهتر هم می یاد سر راهت ... پشیمون میشی یه روز اگه رهاش نکنی . ک ...

اره میدونم نباشه حالم عالیه ولی تهدیدم میکنه میترسم خیلی

دورازجونتاره من دنبال توجه هستم من خیلی خیانت دیدم انقدرگریه کردم التماس کردم ولی فایده نداشت دست اس ...

من چهار ساله ازش جدا شدم . راهی جز جدایی نذاشت واسم . منی که همه جا ازش دفاع میکردم و پشتش بودم چنان منو تنها گذاشت که نگممم برات ... واسه خودت ارزش قائل شو