2777
2789
عنوان

رلم بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 75 پست
اگر تست میلون بدی درصد پارانوئدیت احتمالا کمی بالاست شکاکیت رابطه رو خراب میکنم بی اعتماد نباش بهش و ...

اره بز اختیاراینجوری میشم یه وقت خوبم یه وقت یهوشک میکنم بهش گریه میکنم میگم توخیانت کاری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همش میگم دیگ انقدرشکاک نیستم ولی بازشگ میکنم قهرمیکنم

من بر اساس تجربه بهت میگم 

همدیگه رو آزاد بزارید 

به جای شک‌کردن بهش بگو بهت خوش بگذره 

مطمئن باش خیلی حس خوبی میگیره براش چیزای خوب بخوای 🙂👌🏻

چه میشود کرد؟ مادر گفت:«تو عاطفه نداری.»گفتم:«دارم.» و دارم. تو هم اگر بودی، مادر،جانت به لب میرسید.پا در خانه ای نمیگذاشتی که آب حوضش سبز شده،سیخ های کاج کف حیاط را پوشانده،سرما پشت پنجره های خاک گرفته اتاق ها مانده و اجاق های مطبخ زیر خرت و پرت ها پیدا نیست.بچه گربه ای که در ناودان آن سر حیاط همراه یخ کش آمده،دو ماه است که مدام دارد کش میآید.دیگر حالش نیست که بگویی یکی بیاید بیندازدش پایین.هیچکس حال روشن کردن بخاری ها را ندارد.آجر های هفت و هشت بالای دیوار ها یکی یکی می افتند،انگار که ساختمان سرما خورده باشد.کسی جارو نمیزند،مهمان نمیآید.لاله های مردنگی سر در خانه شکسته آمد.اتاق ها بی اثاثیه بزرگ جلوه میکنند و انعکاس صدای پای آدم بر مغز چکش میزند.صدای نفس لمبر میخورد.حتی دیگر جرئت سرفه کردن هم نداری،انگار در مغز خودت میپیچد و میپیچاندت..."و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤

منم بیش از حد شکاک و بدبینم همیشه باهاش دعوا دارم زیاد گیرمیدم ولی خب اونم همیشه کارخودشو می‌کنه 😑

میفهمت درکت میکنم همش استرس داریم قلبمومیگیره گوشی چک میکنیم ای خدا

دونستن ک کافی نیست رو خودت کار کن برو مشاور اینجوری پیش بری قاطی میکنه یا رابطرو تموم میکنه یا میگه ...

واقعاحیلی سخته بخوام این حرکت ازسرم بندازم بیرون چون حس میکنم نمیشه 

و اینکه 

کسی که واقعا تو رو دوست داشته باشه هیچ جوره بهت خیانت نمیکنه 

پس هر چقدر هم حساس و بد بین باشی فایده ای نداره 

معلومه که خیلی هم دوستتون داره، پس همدیگه رو آزاد بزارید

چه میشود کرد؟ مادر گفت:«تو عاطفه نداری.»گفتم:«دارم.» و دارم. تو هم اگر بودی، مادر،جانت به لب میرسید.پا در خانه ای نمیگذاشتی که آب حوضش سبز شده،سیخ های کاج کف حیاط را پوشانده،سرما پشت پنجره های خاک گرفته اتاق ها مانده و اجاق های مطبخ زیر خرت و پرت ها پیدا نیست.بچه گربه ای که در ناودان آن سر حیاط همراه یخ کش آمده،دو ماه است که مدام دارد کش میآید.دیگر حالش نیست که بگویی یکی بیاید بیندازدش پایین.هیچکس حال روشن کردن بخاری ها را ندارد.آجر های هفت و هشت بالای دیوار ها یکی یکی می افتند،انگار که ساختمان سرما خورده باشد.کسی جارو نمیزند،مهمان نمیآید.لاله های مردنگی سر در خانه شکسته آمد.اتاق ها بی اثاثیه بزرگ جلوه میکنند و انعکاس صدای پای آدم بر مغز چکش میزند.صدای نفس لمبر میخورد.حتی دیگر جرئت سرفه کردن هم نداری،انگار در مغز خودت میپیچد و میپیچاندت..."و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤

عزیزم کم کن شکاکیو یعنی چی قسم مرگ عزیزاش رو بخوره من همسرمم همچین چیزی رو ازم بخواد باهاش بحث میکنم که یعنی چی این حرفا چه برسه پارتنر

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

و اینکه کسی که واقعا تو رو دوست داشته باشه هیچ جوره بهت خیانت نمیکنه پس هر چقدر هم حساس و بد بین باش ...

بیچاره بهم گفت ارواح خاک بابام بگی نرونمیرم گفت ن برو بدیهویی خودم شک کردم ک نکنه باوختررفته باشه

اره

منم دیدم از رلم خیلی وقتم هس باهمیم شک میکنم بهش گاها ولی ن مث تو که گیر بدمو جایی بخاد بره اجازشه بگیره ازاده ولی یبار دیگ خیانت کنه گردنشو میزنم

ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاربری دسته دونفره👭