2777
2789
عنوان

چله نادعلی

339 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان 10 نفر کم داریم هرکس میخواد چله نادعلی نگه داره برای حاجت گرفتن از حضرت علی (ع)  بیاد 

تو تاپیکای قبلیم توضیح دادم واگه اعلام همکاری کنین براتون پیام میدم هم دعا و هم اعضای چله رو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لیست اعضای چله

۹۶/۷/۱۵ شنبه پروفسور(مریم)

۹۶/۷/۱۶ یکشنبه alialelia

96/7/17 دوشنبه sani711

96/7/18 سه شنبه آرتادخت#۳۴۵۶

۹۶/۷/۱۹ چهارشنبه sara den

96/7/20 پنجشنبه سارا ۸۹#۲۷۹۱۱

۹۶/۷/۲۱ جمعه mahsa22

96/7/22 شنبه lopfandoghi

96/7/23 یکشنبه زری جون

۹۶/۷/۲۴ دوشنبه گلدیس۹۶

۹۶/۷/۲۵ سه شنبه mona77

96/7/26 چهارشنبه زندایی hasti

96/7/27 پنجشنبه دختر تنهای پاییزی

۹۶/۷/۲۸ جمعه hasti-0

96/7/29 شنبه نازلیم

96/7/30 یکشنبه شاتوت۹۶

96/8/1 دوشنبه 13720000

96/8/2 سه شنبه mahroo

96/8/3 چهارشنبه بهار_بانو#۱۵

96/8/4 پنجشنبه الهام24

۹۶/۸/۵ جمعه نارینا جون

96/8/6 شنبه مینوشکا

96/8/7 یکشنبه niiiiika

۹۶/۸/۸ دوشنبه فرناز۷۲

۹۶/۸/۹ سه شنبه farnoosham

۹۶/۸/۱۰ چهارشنبه الی جونا

۹۶/۸/۱۱ پنجشنبه mariyaa

96/8/12 جمعه mohammadtaha

96/۸/۱۳ شنبه ستایش

۹۶/۸/۱۴ یکشنبه saraden2

۹۶/۸/۱۵ دوشنبه ندا(مامان امیرمحمد)

۹۶/۸/۱۶ سه شنبه نگار۱۹۸۵

۹۶/۸/۱۷ چهارشنبه shilajoon

۹۶/۸/۱۸ پنجشنبه مرسا

۹۶/۸/۱۹ جمعه سارا برزگر

۹۶/۸/۱۹ شنبه bahara1370

بسم الله الرَّحمن الرَّحیم.

نادِ عَلیّاً مَظهَرَ العَجائِب تَجِدهُ عَوْناً لَکَ فِی النَّوائِب لی اِلَی اللهِ حاجَتی وَعَلَیهِ مُعَوَّلی کُلَّما اَمَرتَهُ وَ رَمَیتُ مُنقَضی فی ظِلِّ اللهِ وَ یُضِلِلِ اللهُ لی اَدعُوکَ کُلَّ هَمٍّ وَغَمٍّ سَیَنجَلی بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدُ بِوَلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ اَدرِکنی بِحَقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ اللهُ اَکبَرُ اَنَا مِن شَرِّ اَعدائِکَ بَرِیءٌ اللهُ صَمَدی مِن عِندِکَ مَدَدی وَ عَلَیکَ مُعتَمِدی بِحَقِّ إِیّاکَ نَعبُدُ وَ إِیّاکَ نَستَعینُ یا اَبَا الغَیْثِ اَغِثْنی یااَبَاالحَسَنَیْنِ اَدْرِکنی یاسَیفَ اللهِ اَدرِکنی یا بابَ اللهِ اَدرِکنی یاحُجَّةَ اللهِ اَدرِکنی یا وَلِیَّ اللهِ اَدرِکنی بِحَقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ یا قَهّارُ تَقَهَّرْتَ بِالقَهرِ وَ القَهرُ فی قَهرِ قَهرِکَ یا قَهّارُ یا قاهِرَ العَدُوِّ یا والِیَ الوَلِیِّ یا مَظْهَرَ العَجائِبِ یا مُرتَضی عَلِیٌّ رَمَیْتَ مَن بَغی عَلَیَّ بِسَهمِ اللهِ وَ سَیفِ اللهِ الْقاتِلِ اُفَوِّضُ اَمری اِلَی اللهِ اِنَّ اللهَ بَصَیرٌ بِالْعِبادِ وَ اِلهُکُم اِلهٌ واحِدٌ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیم اَدرِکنی یا غیاثَ المُستَغیثینَ یا دَلیلَ المُتَحَیِّرِینَ یا اَمانَ الخائِفینَ یا مُعینَ المُتَوَکِّلینَ یا رَاحِمَ المَساکینَ یا اِلهَ العالَمَینَ بِرَحمَتِکَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ الِهِ اَجمَعینَ وَ الحَمدُ للِهِ رَبِّ العالَمینَ.

ترجمه دعای نادعلی

بخوان علی را که مظهر صفات عجیبه است . تا یاری کننده تو باشد در سختی ها این بنده پیوسته به خدا نیازمند است . و من در امورم به او تکیه کرده ام و امور گذشته و اینده ام را به او وا می گذارم برای رفع هر ناراحتی تو را می خوانم . تا مشکل حل و مسائل روشن گردد قسم به بزرگیت ای خدا و به پیامبریت ای محمد و به ولایت تو ای علی ای علی ای علی مرا در یاب بحق لطف پنهانت . الله اکبر و من از شر دشمنانت بیزاری می جویم . خدای بی نیاز از سوی تو یاری می شم و بر تو اعتماد دارم به حق ایاک نعبد و ایاک نستعین . ای پدر کمک ای پدر حسنین مرا در یاب ای شمشیر خدا ای در خدا , ای حجت خدا ,ای ولی خدامرا در یاب . به حق لطف پنهانت ای غالب و غلبه کننده,ای دوست دوست خدا ای مظهر صفات عجیبه ای علی یقین دارم هرکه بخواهد ظلم نماید تو به شمشیر کشنده او را از پای در می اوری من تمام امورم را به تو واگذارمی کنم . بدرستی او بصیر بر بندگان است فرماید : خدای شما خدای واحد است و غیر از او خدایی نیست و بخشنده و مهربان . مرا در یاب ای فریاد رس فریاد خواهان ای راهنمای سر گردانان ای امان ده تر سندگان ای یاری دهنده پناه آورندگان ای رحم کننده بر فقرا ای خدا به رحمتت مرا در یاب و درود فرست بر محمد و ال او و ستایش برای جهانیان است و بس ...

لیست اعضای چله

۹۶/۷/۱۶ یکشنبه alialelia

96/7/17 دوشنبه sani711

۹۶/۷/۲۱ جمعه mahsa22

96/7/22 شنبه lopfandoghi

96/7/23 یکشنبه زری جون

۹۶/۷/۲۴ دوشنبه گلدیس۹۶

۹۶/۷/۲۵ سه شنبه mona77

96/7/26 چهارشنبه زندایی hasti

96/7/27 پنجشنبه دختر تنهای پاییزی

۹۶/۷/۲۸ جمعه hasti-0

96/7/29 شنبه نازلیم

96/7/30 یکشنبه شاتوت۹۶

96/8/1 دوشنبه 13720000

96/8/2 سه شنبه mahroo

96/8/3 چهارشنبه بهار_بانو#۱۵

96/8/4 پنجشنبه الهام24

۹۶/۸/۵ جمعه نارینا جون

96/8/6 شنبه مینوشکا

96/8/7 یکشنبه niiiiika

۹۶/۸/۸ دوشنبه فرناز۷۲

۹۶/۸/۹ سه شنبه farnoosham

۹۶/۸/۱۰ چهارشنبه الی جونا

۹۶/۸/۱۱ پنجشنبه mariyaa

96/8/12 جمعه mohammadtaha

96/۸/۱۳ شنبه ستایش

۹۶/۸/۱۴ یکشنبه saraden2

۹۶/۸/۱۵ دوشنبه ندا(مامان امیرمحمد)

۹۶/۸/۱۶ سه شنبه نگار۱۹۸۵

۹۶/۸/۱۷ چهارشنبه shilajoon

۹۶/۸/۱۸ پنجشنبه مرسا

۹۶/۸/۱۹ جمعه سارا برزگر

۹۶/۸/۱۹ شنبه bahara1370

۹۶/۸/۲۰ یکشنبه 69mohammadtah

۹۶/۸/۲۱ دوشنبه ghasedak

۹۶/۸/۲۲ سه شنبه tifama

۹۶/۸/۲۳ چهارشنبه نازلیم

تکمیل شد انشاالله حاجت روا بشیم

بسم الله الرَّحمن الرَّحیم.

نادِ عَلیّاً مَظهَرَ العَجائِب تَجِدهُ عَوْناً لَکَ فِی النَّوائِب لی اِلَی اللهِ حاجَتی وَعَلَیهِ مُعَوَّلی کُلَّما اَمَرتَهُ وَ رَمَیتُ مُنقَضی فی ظِلِّ اللهِ وَ یُضِلِلِ اللهُ لی اَدعُوکَ کُلَّ هَمٍّ وَغَمٍّ سَیَنجَلی بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدُ بِوَلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ اَدرِکنی بِحَقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ اللهُ اَکبَرُ اَنَا مِن شَرِّ اَعدائِکَ بَرِیءٌ اللهُ صَمَدی مِن عِندِکَ مَدَدی وَ عَلَیکَ مُعتَمِدی بِحَقِّ إِیّاکَ نَعبُدُ وَ إِیّاکَ نَستَعینُ یا اَبَا الغَیْثِ اَغِثْنی یااَبَاالحَسَنَیْنِ اَدْرِکنی یاسَیفَ اللهِ اَدرِکنی یا بابَ اللهِ اَدرِکنی یاحُجَّةَ اللهِ اَدرِکنی یا وَلِیَّ اللهِ اَدرِکنی بِحَقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ یا قَهّارُ تَقَهَّرْتَ بِالقَهرِ وَ القَهرُ فی قَهرِ قَهرِکَ یا قَهّارُ یا قاهِرَ العَدُوِّ یا والِیَ الوَلِیِّ یا مَظْهَرَ العَجائِبِ یا مُرتَضی عَلِیٌّ رَمَیْتَ مَن بَغی عَلَیَّ بِسَهمِ اللهِ وَ سَیفِ اللهِ الْقاتِلِ اُفَوِّضُ اَمری اِلَی اللهِ اِنَّ اللهَ بَصَیرٌ بِالْعِبادِ وَ اِلهُکُم اِلهٌ واحِدٌ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیم اَدرِکنی یا غیاثَ المُستَغیثینَ یا دَلیلَ المُتَحَیِّرِینَ یا اَمانَ الخائِفینَ یا مُعینَ المُتَوَکِّلینَ یا رَاحِمَ المَساکینَ یا اِلهَ العالَمَینَ بِرَحمَتِکَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ الِهِ اَجمَعینَ وَ الحَمدُ للِهِ رَبِّ العالَمینَ.

ترجمه دعای نادعلی

بخوان علی را که مظهر صفات عجیبه است . تا یاری کننده تو باشد در سختی ها این بنده پیوسته به خدا نیازمند است . و من در امورم به او تکیه کرده ام و امور گذشته و اینده ام را به او وا می گذارم برای رفع هر ناراحتی تو را می خوانم . تا مشکل حل و مسائل روشن گردد قسم به بزرگیت ای خدا و به پیامبریت ای محمد و به ولایت تو ای علی ای علی ای علی مرا در یاب بحق لطف پنهانت . الله اکبر و من از شر دشمنانت بیزاری می جویم . خدای بی نیاز از سوی تو یاری می شم و بر تو اعتماد دارم به حق ایاک نعبد و ایاک نستعین . ای پدر کمک ای پدر حسنین مرا در یاب ای شمشیر خدا ای در خدا , ای حجت خدا ,ای ولی خدامرا در یاب . به حق لطف پنهانت ای غالب و غلبه کننده,ای دوست دوست خدا ای مظهر صفات عجیبه ای علی یقین دارم هرکه بخواهد ظلم نماید تو به شمشیر کشنده او را از پای در می اوری من تمام امورم را به تو واگذارمی کنم . بدرستی او بصیر بر بندگان است فرماید : خدای شما خدای واحد است و غیر از او خدایی نیست و بخشنده و مهربان . مرا در یاب ای فریاد رس فریاد خواهان ای راهنمای سر گردانان ای امان ده تر سندگان ای یاری دهنده پناه آورندگان ای رحم کننده بر فقرا ای خدا به رحمتت مرا در یاب و درود فرست بر محمد و ال او و ستایش برای جهانیان است و بس ...

لیست اعضای چله

۹۶/۷/۱۶ یکشنبه alialelia

96/7/17 دوشنبه sani711

۹۶/۷/۲۱ جمعه mahsa22

96/7/22 شنبه lopfandoghi

96/7/23 یکشنبه زری جون

۹۶/۷/۲۴ دوشنبه گلدیس۹۶

۹۶/۷/۲۵ سه شنبه mona77