2777
2789
عنوان

دلم میخواد

141 بازدید | 21 پست

دلم میخواد یکم هم که شده آزاد باشم برم‌ پارک بدوم بازی کنم برم پاساژ گردی برم کافه ولی حیف نمیتونم کاش ذره ای امنیت داشتم تو بیرون فقط تو یه اتاق تاریک عمرم الکی الکی میگذره 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب پاشو برو 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چجوری

شرایط شما را نمیدونم حتی سنتون هم همینطور باید ببینی چکار کنی تغییر ایجاد میشه درس بخونی دانشگاه بری یا سرکار بری یا گل برای خودت بخری

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خب چرا اونجایی؟چرا نمیری بیرون؟

خانواده ام نمی‌ذارن بعدم کدوم بیرون پاتو میذاری بیرون مردم یه جوری نگاه میکنن انگار آدم ندیدن تو عمرشون همش ناامنی بدبختی 

خانواده ام نمی‌ذارن بعدم کدوم بیرون پاتو میذاری بیرون مردم یه جوری نگاه میکنن انگار آدم ندیدن تو عمر ...

دیگه اونجوری که شما فک میکنین نا امنی نیست مگه فلسطینه نه عزیزم اتفاقا بادوستی خواهری مادری کسی برو کافه یه دوربزن توپاساژا روحیت عوض میشه

سنم ۱۵

درس بخون یه دانشگاه عالی بری بعدا پشیمون نشی دستت بره تو جیب خودت الان زحمت داره ولی بعد شیرینش را میچشی الان بچه ها زیاد توی درس نیستن عمر را به بطالت میگذرونن از عمرت درست استفاده کن پس فردا هفتاد سالت شد برگشتی عقب پشیمون نشی بگی من هیچ کاری نکردم و فراموش نکن

ما یک بار زندگی می کنیم پس درست را زندگی کن پ راه درست را برو هیچ کسی از راه درست رفتن پشیمون نشده موفق باشی عزیزم   

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

دیگه اونجوری که شما فک میکنین نا امنی نیست مگه فلسطینه نه عزیزم اتفاقا بادوستی خواهری مادری کسی برو ...

خواهر ندارم و هیچ دوستی هم ندارم مادرم هم اصلا خونه نیست همش خونه خاله هامه من تو خونه همیشه تنهام 

درس بخون یه دانشگاه عالی بری بعدا پشیمون نشی دستت بره تو جیب خودت الان زحمت داره ولی بعد شیرینش را م ...

درسم رو که حتما ادامه میدم ولی از نظر روحی نابودم از ۱۰ سالگی تا الان کل روزام همین شکلیه