2777
2789
عنوان

دلم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 21 پست
درسم رو که حتما ادامه میدم ولی از نظر روحی نابودم از ۱۰ سالگی تا الان کل روزام همین شکلیه

نه نباید این شکلی باشه تا قبل کلاس دهم و ورود به کنکور خودت را درست کن کنار درس قبل کنکور ورزش برو نماز بخون که روحت را شفاف می کنه درکنار خانواده باش اینجوری زندگی نکن

نه نباید این شکلی باشه تا قبل کلاس دهم و ورود به کنکور خودت را درست کن کنار درس قبل کنکور ورزش برو ن ...

چه میدونم افسردگی شدید پارسال گرفتم اقدام به خود  کشی

کردم ولی خانواده ام فهمیده بودن نجاتم دادن در طول سال تحصیلی هم هیچ دوستی ندارم همیشه تو مدرسه تنهام کلا تنها به دنیا اومدم تو فامیلمون هم هیچ دختری همسنم نیست همه بزرگن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه میدونم افسردگی شدید پارسال گرفتم اقدام به خود کشیکردم ولی خانواده ام فهمیده بودن نجاتم دادن در ط ...

اشکال ندارد قرار نیست دوست صمیمی داشته باشی با همه همکلاسی هات سلام احوال پرسی داشته باش من دوستت  

اشکال ندارد قرار نیست دوست صمیمی داشته باشی با همه همکلاسی هات سلام احوال پرسی داشته باش من دوستت

به خاطر دوست نیست کلا از این زندگی تکراری و بی معنی حالم دیگه به هم میخوره

به خاطر دوست نیست کلا از این زندگی تکراری و بی معنی حالم دیگه به هم میخوره

قطعا افسردگی داری مطمئنا شما یه سری مشکل داری گلم که حل نشدند باید صحبت کنی با مشاور اینجوری بری جلو به درست ضربه میخوره

قطعا افسردگی داری مطمئنا شما یه سری مشکل داری گلم که حل نشدند باید صحبت کنی با مشاور اینجوری بری جلو ...

خانواده ام که عین خیالشون نیست اصلا باهاشون حرف نمیزنم مشاور نمیتونم حضوری برم