دلم میخواد یکم هم که شده آزاد باشم برم پارک بدوم بازی کنم برم پاساژ گردی برم کافه ولی حیف نمیتونم کاش ذره ای امنیت داشتم تو بیرون فقط تو یه اتاق تاریک عمرم الکی الکی میگذره
درسم رو که حتما ادامه میدم ولی از نظر روحی نابودم از ۱۰ سالگی تا الان کل روزام همین شکلیه
نه نباید این شکلی باشه تا قبل کلاس دهم و ورود به کنکور خودت را درست کن کنار درس قبل کنکور ورزش برو نماز بخون که روحت را شفاف می کنه درکنار خانواده باش اینجوری زندگی نکن
فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
نه نباید این شکلی باشه تا قبل کلاس دهم و ورود به کنکور خودت را درست کن کنار درس قبل کنکور ورزش برو ن ...
چه میدونم افسردگی شدید پارسال گرفتم اقدام به خود کشی
کردم ولی خانواده ام فهمیده بودن نجاتم دادن در طول سال تحصیلی هم هیچ دوستی ندارم همیشه تو مدرسه تنهام کلا تنها به دنیا اومدم تو فامیلمون هم هیچ دختری همسنم نیست همه بزرگن
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه