2821
2789
عنوان

دلم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 21 پست
درسم رو که حتما ادامه میدم ولی از نظر روحی نابودم از ۱۰ سالگی تا الان کل روزام همین شکلیه

نه نباید این شکلی باشه تا قبل کلاس دهم و ورود به کنکور خودت را درست کن کنار درس قبل کنکور ورزش برو نماز بخون که روحت را شفاف می کنه درکنار خانواده باش اینجوری زندگی نکن

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نه نباید این شکلی باشه تا قبل کلاس دهم و ورود به کنکور خودت را درست کن کنار درس قبل کنکور ورزش برو ن ...

چه میدونم افسردگی شدید پارسال گرفتم اقدام به خود  کشی

کردم ولی خانواده ام فهمیده بودن نجاتم دادن در طول سال تحصیلی هم هیچ دوستی ندارم همیشه تو مدرسه تنهام کلا تنها به دنیا اومدم تو فامیلمون هم هیچ دختری همسنم نیست همه بزرگن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه میدونم افسردگی شدید پارسال گرفتم اقدام به خود کشیکردم ولی خانواده ام فهمیده بودن نجاتم دادن در ط ...

اشکال ندارد قرار نیست دوست صمیمی داشته باشی با همه همکلاسی هات سلام احوال پرسی داشته باش من دوستت  

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

اشکال ندارد قرار نیست دوست صمیمی داشته باشی با همه همکلاسی هات سلام احوال پرسی داشته باش من دوستت

به خاطر دوست نیست کلا از این زندگی تکراری و بی معنی حالم دیگه به هم میخوره

به خاطر دوست نیست کلا از این زندگی تکراری و بی معنی حالم دیگه به هم میخوره

قطعا افسردگی داری مطمئنا شما یه سری مشکل داری گلم که حل نشدند باید صحبت کنی با مشاور اینجوری بری جلو به درست ضربه میخوره

قطعا افسردگی داری مطمئنا شما یه سری مشکل داری گلم که حل نشدند باید صحبت کنی با مشاور اینجوری بری جلو ...

خانواده ام که عین خیالشون نیست اصلا باهاشون حرف نمیزنم مشاور نمیتونم حضوری برم 

خانواده ام که عین خیالشون نیست اصلا باهاشون حرف نمیزنم مشاور نمیتونم حضوری برم

مشاور مجازی باید بری من خودم هم حضوری دوست ندارم