2777
2789
عنوان

میخوام کمتر به پسرم شیر بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 31 پست
شیرم کمه.... شیشه رو پر نمیکنه، حتی به ۳۰ میل نمیرسه

همون کم رو بهش بده غنیمته . بالاخره شیر مادر یه خوراکی تکرار نشدنی و تک هست براش . باقیش رو خشک بده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کلا ک همه تصمیمات با خودته هیچ کاری رو برطبق حرف بقیه انجام نده، ولی اینکه میگی شیرت اذیتش می‌کنه مم ...

من خیلی رعایت میکنم، مشکل از شیرمه که کمه و سیرش نمیکنه

شیرمو یه بار دوشیدم حتی به ۳۰ میل هم نمیرسه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون کم رو بهش بده غنیمته . بالاخره شیر مادر یه خوراکی تکرار نشدنی و تک هست براش . باقیش رو خشک بده

آره قطع که نمیکنم، منظورم اینه نباید به عنوان وعده اصلیش حساب کنم، به جای اینکه شیرخشک کمکیش باشه، شیر مادر باید کمکیش باشه و شیر خشک وعده اصلی

نوش جونش چه شیری میدی؟ روزی چقدر میخوره؟

والا شیرخشک مارک نان بهش میدم 

سر اولی خیلی سماجت کردم یک سال سه ماهه شیر خودم دادم با اینکه اونم شیرخشک بهتر می‌خورد ولی به زور شیر خودم دادم ولی دیگه به دومی شیر خشک دادم .  خوانواده شوهرمم الان یک ماهه مخم خوردن بچه رو چرا شیر خشکی کردی 

شما بگو ی قاشق. شیر دادن بهتر از شیر ندادن بهش هست. حالا که شیر داری به نظرم شیرت رو دریغ نکن. ولی خ ...

منظورم این نبود که میخوام قطع کنم

نمیخوام به عنوان وعده اصلی بهش بدم چون عصبی میشه

به عنوان کمکی کنار شیر خشک بهش میدم

والا شیرخشک مارک نان بهش میدم سر اولی خیلی سماجت کردم یک سال سه ماهه شیر خودم دادم با اینکه اونم شیر ...

خوب کاری کردی منم اتفاقا شیر پسرم عوض کردم نان گرفتم امیدوارم باهاش وزن بگیره

همتای مامانم بودم❤

من خیلی رعایت میکنم، مشکل از شیرمه که کمه و سیرش نمیکنهشیرمو یه بار دوشیدم حتی به ۳۰ میل هم نمیرسه.

ببین منم از اول همینجوری بودم ، میگم ک مدام داشتم چیز میخوردم ک شیرم تموم نشه ،اوایل شیرخشک میدادم بعد دیگه ول کرد، ولی خب اون کلافه شدن بچه از گرسنگیه ، بذار شیر خودت رو بمکه وقتی میبینی داره شاکی میشه بعد شیر خشک بده

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

وااای من نمی دونم بعضیا چه اصراری دارن که شیر خودتو بده اون قدیم بود که تغذیه ها سالم بود مامانا آرامش داشتن بچه ها کولیک و رفلاکس و آلرژی اینا نداشتن شیر مادر خوب بود الان شیر مادر مثل آب می مونن کل استرس و ناراحتی های مادرمی ره بدن بچه ها هزار جوررژیم باید بگیری آخرم باز بچه گریه می کنه سیر نمی شه اتفاقا شیر خشک خیلی غنیه منم خیلی خودمو اذیت کردم اما الان می گم اگه بچه دیگه بیارم از همون اول شیر خشک می دم بهش

وااای من نمی دونم بعضیا چه اصراری دارن که شیر خودتو بده اون قدیم بود که تغذیه ها سالم بود مامانا آرا ...

کاملا موافقم

با سماجت فقط خودمون و بچه رو اذیت میکنیم

مهم آرامش بچه است

والا همین بچه هایی که شیرمادر خوردن، الان که بزرگ شدن دارن چیپس و پفک و فست فود و کالباس و ... میخورن، بنابراین فرقی نداره، کلا تغذیه ها خوب نیست

من تو بارداریم خیلی رعایت کردم، ۹ ماه نه شیرینی خوردم و نه فست فود... ولی الان دیگه نمیتونم شیر مادر رو به عنوان‌ وعده اصلیش بدم، شیر خشک رو وعده اصلیش میکنم و شیر مادر رو کمکی....

مادرشوهرم به من حرف میزنه، ولی زمان اونا فرق میکرد اونا تغذیه سالم داشتن،  خودش میگه کره و نون محلی میخوردن، همه چیز ارگانیک بود شیرشون خوب بود

اگر یکی دوماهه هستش گریه هاش عادیه بعداز دوماه شیر خوردنش کمترمیشه وعادی میخوره به حرف بقیه هم کاری نداشته باش اگر واقعا شیرت کمه وفکر میکنی سیر نمیشه شیرخشک بده ولی خب اول سعی کن با غذای مقوی شیرتو زیادکنی سزارینیا نسبت به زایمان طبیعی شیرکمتری دارن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
کاملا موافقمبا سماجت فقط خودمون و بچه رو اذیت میکنیممهم آرامش بچه استوالا همین بچه هایی که شیرمادر خ ...

امان از دست این مادر شوهرا.   نه کمکی میکنن نه درک  فقط مثل مار نیش میزنن