2777
2789
عنوان

میخوام کمتر به پسرم شیر بدم

316 بازدید | 31 پست

احساس میکنم سماجت من برای شیر مادر دادن به این بچه، بیشتر اذیتش میکنه

گریه کردن، بی قراری، عصبی شدن....    

نمیدونم شیرم چه مشکلی داره ولی وقتی بچه ام با شیرخشک آرامش میگیره،  نمیخوام دیگه اذیتش کنم.

حس میکنم تنها چیزی که پسرم بهش نیاز داره،  آرامشه و این آرامش رو از شیر من نمیگیره، بلکه از تماس بدنی با من میگیره.

گور بابای حرف بقیه.... مهم آرامش بچه ام هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الحمدلله که سر عقل اومدی . کمتر مامانی مثل شما فکر میکنه . همه میخوان به زور بهش بدن فقطططط چون شیر مادره . شیر مادر عالی و بی نظیره درست ولی وقتی بچه نمیخوره چرا باید ازارش داد ؟ من مادر دیدم بچه اش از گرسنگی بی حال بود باز حاضر نمیشد شیر خشک بده میگفت فقط شیر مادر . الان بچه ده سالشه هنوز اشتهاش درست نشده . 

شیرتو توی شیشه کنی هم نمی خوره ؟ اینم روش خوبیه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

کلا ک همه تصمیمات با خودته هیچ کاری رو برطبق حرف بقیه انجام نده، ولی اینکه میگی شیرت اذیتش می‌کنه ممکنه بخاطر تغذیه یا نحوه بد شیر خوردن باشه ، زمانی ک شیر میدی باید خیلی حواست به تغذیه باشه، برا نوزادانی زیر شش ماه حتی چیزای با نفخ کم مثل گیلاس هم اذیت کننده است، یا برا بچه های آلرژیک رژیم های خاص لازمه، اگرم رژیم و این حساسیت ها سختته ک خب شیر خشک رو واسه همین روزا ساختن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
اخه وقتی به شیشه شیر عادت میکنن دیگ خوب سینه نمیگیرن

اتفاقا پسرم خوب سینه میگیره ولی سیر نمیشه

همش گریه میکنه، گاهی جیغ بنفش میزنه، حس میکنم با اعصاب و روانش داره بازی میشه

اتفاقا پسرم خوب سینه میگیره ولی سیر نمیشههمش گریه میکنه، گاهی جیغ بنفش میزنه، حس میکنم با اعصاب و رو ...

احتمالا گرسنه میمونه شیرت کمه ، هر دوتا رو بده ، ببین اوایل شیردهی خیلی زود شیر تموم میشه تقریبا تمام روز باید بخوری

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞