2777
2789

متاسفانه این سن بچه ها و حتی بخاطر فضای مجازی خیلی زودتر بچه ها به بلوغ رسیدن...

صحبتم با شما مادر گرامی هست که دغدغه تربیت و سلامت روانی فرزندت داری مخصوصا دخترت

لطفا بچه هاتون رو با لباس های نیمه عریان بیرون نبرید بخاطر اینکه می‌خوایم به اصطلاح به روز باشیم و به بچه هامون ظلم نکنیم.

این طفل معصوم ها چه گناهی کردن که توی سن کم با مسائل و مشکلاتی روبرو میکنیم که خیلی براشون زوده و بچگی شون رو ازشون میگیره

مادران آگاه حواسمون به بچه هامون باشه .دختر و پسر هم نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه خیلی از مادرا که این لباسای نیمه عریان تن دختربچه میکنن... از اطرافیان تقلید کردن... فک میکنن خیلی شیکه و روزه در حالی که نمیدونن چقدر مردای پدوفیل(کسی که گرایش جنسی به کودک داره) زیادن... و با نگای جنسی به دختربچه خیره میشن و حتی به پسر بچه ها هم نگا میکنن ولی بیشتر دختر بچه تو چشمشون میاد. با اینجور پوشش ها باعث میشن این افراد دنبال دختربچه باشن... امنیت هم از بچه اشون میگیرن

تو اینستا دیدم مامانه برای دختر ۶ ساله کاشت ناخن انجام داده بودخیلی دلم میخواست بگیرم ننشو خفه کنم ...

متاسفانه بچه های معصوم گیر چه آدم های بدی افتادن.

تو خیابون دختر بچه ها و معصوم طوری لباس می‌پوشن و آرایش میکنن که آدم دلش میگیره از بچگی نکردن و کودکی نزیسته  این طفل معصوم ها

متاسفانه بچه های معصوم گیر چه آدم های بدی افتادن.تو خیابون دختر بچه ها و معصوم طوری لباس می‌پوشن و آ ...

خیلی از مادرا اطلاع ندارن.... پدوفیل تو جامعه زیاده... فک میکنن کسی نگای جنسی به کودک نداره... متاسفانه عدم آگاهی هم یکی از دلایلشه

همش دروغ میگن بخاطر فالوور و جلب توجه

واقعیته

الان بچه های ما دیگه بچگی نمیکنن به لطف پدر و مادرشون دچار بلوغ زود رس میشن میرن تو فاز ادم بزرگا 

فکر رل و نکس فلان

از درس و بچگی ام که بی بهره

حرصم میایههه  

متاسفانه خیلی از مادرا که این لباسای نیمه عریان تن دختربچه میکنن... از اطرافیان تقلید کردن... فک میک ...

همین الان به دختراشون یادمیدن تو فقط باید به فکر جنس نر باشی و متاسفانه بعد خودشون شکایت میکنن که چرا زنها جنس دوم هستن،چرا بی احترامی میشه به زن و...