2777
2789
عنوان

با رویداد جدید امیر آرتا موافقید

263 بازدید | 9 پست

تصمیم گرفته چندتا از بلاگرای بی محتوا پیجاشون رو ببنده و از مردم خواسته کلیپ بگیرن و اعتراض خودشونو اعلام کنن تا کلیپارو ببره دادگاه و از این طریق از فتا بخواد پیج بلاگرای بی محتوا و چندش رو ببندن. موافقید یا مخالف

من موافقم 

مخالفم

هر کس ازاده هر محتوایی دلش میخواد تولید کنه ی عده هم میپسندن فالو میکنن

همون سیدعلی و لادن ۸۰۰ هزار تا فالور دارن ینی دوست دارن ک فالو کردن

مردم ما عاشق حاشیه هستند 

what you're not changing you're choosing 🦋🫧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش چی پیجش هی بره بالا و بالاتر؟؟؟من حتی نمی‌دونم کی هست اما با این بحث ها ک راه انداخته فقط خودشو معروفتر کرده،هر کی واسه خودش میخواد.

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..تهران💜

مخالفمهر کس ازاده هر محتوایی دلش میخواد تولید کنه ی عده هم میپسندن فالو میکننهمون سیدعلی و لادن ۸۰۰ ...

ی تعداد ازفضولی دنبال میکنن به نظرم بد آموزی دارن ،اون آقایی که دو تا زن دارن علی شکاری و که انگار فساد ترویج میکنن ،باید بسته بشن 

خودش چی پیجش هی بره بالا و بالاتر؟؟؟من حتی نمی‌دونم کی هست اما با این بحث ها ک راه انداخته فقط خودشو ...

امیر ارتا از اول خیلی معروف بود با فرزاد فرزین و علیی دایی و خیلی از بازیگرا دوست صمیمیه و هرشب خونه همن. اصلا نیازی به حاشیه نداره

ی تعداد ازفضولی دنبال میکنن به نظرم بد آموزی دارن ،اون آقایی که دو تا زن دارن علی شکاری و که انگار ف ...

وای اونکه اصلا زن اولش اومده بود گفته بود دو زنه خیلی خوبه شماهم شوهراتون باید دوتا زن بگیرن و فلان. بعدا اومده بود معذرت خواهی کرده بود گفته بود شوهرم با کتک مجبورم کرده بود این کلیپ رو بگیرم و از هم نوعای خودم معذرت میخوام

واقعا خیلیاشون دارن به اجبار فعالیت میکنن 

مخالفمهر کس ازاده هر محتوایی دلش میخواد تولید کنه ی عده هم میپسندن فالو میکننهمون سیدعلی و لادن ۸۰۰ ...

نه من حرفت رو قبول ندارم. تو وقتی پیج عمومی زدی یعنی مردم حق دارن نظر بدن اخه جالبیش اینه من فالو نمیکنم ولی یه ریز تو اکسپلور من هستن😐 حتی پیج خودشونو بلاک کردم ولی پیجای دیگه ک کلیپاشونو میزارن باز میان اکسپلور من. امیر ارتا یه استوری گذاشته بود مامانه داشت گریه میکرد میگفت ما فقیریم هیچی نداریم بعد امشب پسر پنج سالم اومده کلیپ اینارو نشونم داده گفته مامان توهم اگر لخت بشی برقصی ما میتونیم گوشت و مرغ بخریم. خب اینا درد جامعه اس😐

ی تعداد ازفضولی دنبال میکنن به نظرم بد آموزی دارن ،اون آقایی که دو تا زن دارن علی شکاری و که انگار ف ...

اصلا بابا والا ما دنبال هم نمیکنیم خود به خود تو اکسپلور من هستن بعدم این ماجرای طلاق و اینا واقعا توهین به شعور مخاطبه حداقل کاش روراست بودن

نه من حرفت رو قبول ندارم. تو وقتی پیج عمومی زدی یعنی مردم حق دارن نظر بدن اخه جالبیش اینه من فالو نم ...

بله

مردم نظر میدن دیگه از خداشونه پیجشون بره بالا

کاریش نمیشه کرد هزارتا از این پیجا داریم مردم خودمون فالو میکنن دیگع رونالدو انقدر کامنت نداره که اینا دارن تا وقتی خود مردم انفالو نکنن پلیس فتا هم نمیتونه ببنده پیجشونو 

مردم ما میپسندن اینجور محتواها رو متاسفانه از رو خنده سرگرمی یا هر چی ولی لایک و کامنت و فالو کردن حمایته دیگه

what you're not changing you're choosing 🦋🫧