2789
عنوان

زن داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 89 پست
یه خورده غیرواقعیه که زن داییت اینقدر مستقیم و بدون هیچ ملاحظه ای بهتون گفته باشه چرا هر دفعه ما میر ...

میخوام به این نتیجه برسم که حق با زن داییم بوده و فهمیدم حق با اون بوده

۱۷ سالمه

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
عزیزم تو سه خط اول طوری توضیح دادی که باعث میشه فگر کنیم بیشتر مواقع میرفتین به هر حال از الان تا آخ ...

نه اصلا بیشتر موقع زیاد نرفتیم من کلا از کلمه بعضی وقتا منظورم کمه

اره من الان داشتم فکر میکردم به این که به زن داییم‌نگفته که ما رو دعوت کرده..

ممنون بابت راهنماییتون

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۱۷ سالمهکل خانواده فرق دارهولی فقط منو مامانم مادر بزرگم اینا کلا ۴ باربعد اینکه چندتا مسئله پیش اوم ...

به هر  حال من باشم نمیرم احترام ادم دست خودشه الان اینجور گفت دفعه بعد کاری میکنه داییت بگه بعدم داییت بین زندگی خودش و بچش نمیاد خواهرشو انتخاب کنه 

خواهرشو دوست داره ولی طبیعتا الویت اولش نیست که زندگی و بچشو به خاطرش خراب کنه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
میخوام به این نتیجه برسم که حق با زن داییم بوده و فهمیدم حق با اون بوده۱۷ سالمه

بعد تو 17 سالته میخواستی به زن داییت توهین هم بکنی و لطف کردی بهش توهین نکردی؟؟؟ اینجور مسائل رو بزار بزرگترها حل کنند تو کاره ای نیستی... مامانت میدونه چه رفتاری بکنه

خوب نرید دیگه حق داره طفلی چیز بدی نگفته که خسته شده ، شما و مامانت و مامان بزرگت تو ماشینشون بودید ...

نرفتیم

چند وقته داییم فکر میکنه که مامانم باهاش ارتباطش کم کرده

خودمون دعوتش کردیم اون فکرو نکنه..

وقتی زنداییتون دوست ندارن دیگه دعوت دایی رو قبول نکنید و بگید که دوست نداریم خانمت ناراحت بشه و کدورتی پیش بیاد

با دایی تون رابطه تون رو بخاطر همسرش مطلقا خراب نکنید

به زندایی هم نباید بی احترامی کنید ولی لزومی هم نداره تحویلش بگیرید. سرد ولی محترم باشید. ایشون هم قطعا اینطوری راضی تر هستند

کاش بپرسه

خب شاید اگه ازقبل مطرح میکرد  که میخواد دعوت کنه 

اینجور نمیشد . بعضی مردا اینجورین جوگیر میشن میگن حالا یه بیرون رفتنه دیگه حالا یه شامه دیگه چیه مگه سر خود دعوت میکنن ، پس خانم خونه چه کاره س؟ 

بعد تو 17 سالته میخواستی به زن داییت توهین هم بکنی و لطف کردی بهش توهین نکردی؟؟؟ اینجور مسائل رو بزا ...

اون لحظه‌ حالم بد شد میدونم کار درستی نیست الان دارم بهش فکر میکنم..

وقتی اعصبانی هستید اصلا این چیزا رو یادتون میره 

مامانم سکوت کرد ...همیشه سکوت میکنه..

به هر حال من باشم نمیرم احترام ادم دست خودشه الان اینجور گفت دفعه بعد کاری میکنه داییت بگه بعدم دای ...

نه دیگه از اون موقع نرفتیم تعارف هم میکنه ما دعوتش میکنیم

خب شاید اگه ازقبل مطرح میکرد که میخواد دعوت کنه اینجور نمیشد . بعضی مردا اینجورین جوگیر میشن میگن ح ...

اره دقیقا کاش بهش میگفت هم اون اذیت نمیشد هم من

وقتی زنداییتون دوست ندارن دیگه دعوت دایی رو قبول نکنید و بگید که دوست نداریم خانمت ناراحت بشه و کدور ...

نه دعوت قبول نکردیم خودمون دعوت می‌کنیم از اون به بعد

نه خراب نمی‌کنیم ولی خود داییم مدتی فکر می‌کرد مامانم ازش دوری میکنه میکنه مامانم وقتی متوجه شد خودش دعوت کرد که احساس بدی نداشته باشه

زن داییت حق داره بعدا ازدواج کنی درکش میکنی

اره الان که فکرش میکنم

ممنون