2789
عنوان

زن داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 89 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از وقتی که به دنیا اومدم ۴ بار رفتیم...اکثر تعارف هاش قبول نکردیم...

نمیشه که برای سر جم ۴بار بیرون رفتن بچه ۹سالش اینجور بگه 

چند سالته که ۴بار فقطرفتید ؟

به هر حال حالا که میتقیم تا این حد رفتار شده نرید دیگه لازمم نیست علتشو به دایی‌تون بگید که بیوفتن اونها جون هم  بچشون اسیب ببینه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
زن داییتون حق داره شما نمیدونید که نباید هر دفعه مزاحم میشدید؟ چطور روتون میشد هر دفعه میرفتید؟ حتما ...

من نگفتم هر دفعه رفتیم هزار بار تعارف کرد ما ۴ بارش رفتیم اونم سفر نه در حد یه سیب زمینی خوردن دور زدن برگشتن

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
۴ بار کلا رفتیم...اکثرش هم نرفتیم اگر همش‌میرفتیم الان ۳۰ باری میشد

حتی تعداد بیرون رفتن های داییتم که۳۰باری میشه میدونید🤐

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نمیشه که برای سر جم ۴بار بیرون رفتن بچه ۹سالش اینجور بگه چند سالته که ۴بار فقطرفتید ؟به هر حال حالا ...

اول گفت بعضی وقتا ما وبعضی وقتا مادربزرگ وقتی همه حق به زن دایی دادن گفت فقط 4 بار 

معلومه که زن داییه دیگه بریده واقعا خسته شده

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
نمیشه که برای سر جم ۴بار بیرون رفتن بچه ۹سالش اینجور بگه چند سالته که ۴بار فقطرفتید ؟به هر حال حالا ...

۱۷ سالمه

کل خانواده فرق داره

ولی فقط منو مامانم مادر بزرگم اینا کلا ۴ بار

بعد اینکه چندتا مسئله پیش اومد جدا از اینا...کل خانواده مادریم از زن داییم زیاد خوششون نمیاد تنها من نیستم

من غیبت نکردم ولی غیبتش زیاد شنیدم

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
حتی تعداد بیرون رفتن های داییتم که۳۰باری میشه میدونید🤐

مثال زدم 

۱۷ سالمهکل خانواده فرق دارهولی فقط منو مامانم مادر بزرگم اینا کلا ۴ باربعد اینکه چندتا مسئله پیش اوم ...

طفلی زن داییت 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

یه خورده غیرواقعیه که زن داییت اینقدر مستقیم و بدون هیچ ملاحظه ای بهتون گفته باشه چرا هر دفعه ما میریم بیرون شما هم میایین.... تحریف نشده تعریف کن...بعدش میخواهی به چه نتیجه ای برسی چه کمکی از بچه های سایت میخوای؟؟ خودت چند سالته؟

۱۷ سالمهکل خانواده فرق دارهولی فقط منو مامانم مادر بزرگم اینا کلا ۴ باربعد اینکه چندتا مسئله پیش اوم ...

وای چندبار دیگم گفتم بازم میگم خواهر شوهر و جاری کم بود دختراشونم اضافه شدن 

بابا چی میخایین از جون زندایی و زنعموی بدبخت اه

شاید داییتون بدون هماهنگی یا اینکه نظر خانمشو بپرسه دعوت میکنه

کاش بپرسه 

من نگفتم هر دفعه رفتیم هزار بار تعارف کرد ما ۴ بارش رفتیم اونم سفر نه در حد یه سیب زمینی خوردن دور ز ...

عزیزم تو سه خط اول طوری توضیح دادی که باعث میشه فگر کنیم بیشتر مواقع میرفتین 

به هر حال از الان تا آخر عمرت حتی وقتی که ازدواج کردی هم یادت باشه 

تا توی یک خونه یا برای یک تفریح از طرف خانم اون خونه دعوت نشدید نرید 

مرد سرخود بدون هماهنگی با زنش اینکارو میکنه شاید زنش برنامه‌ی خاصی داره یا حال و اوضاع خوبی نداره ولی شوهرش بی درک و فهمه. تو این موضوع‌رو وقتی درک میکنی که ازدواج کنی و بری سر خونه زندگیت.

تو خودت هم که ازدواج کردی به شوهرت یاد بده اگر قرار به مهمانی رفتن یا مهمانی دادن هست فقط باید تصمیم و هماهنگی با تو باشه نه شوهرت! 

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....