2777
2789
بله عزیزم اون طور که ریسرچ های این دپارتمان نشون می ده، حتی این که کدوم اسپرم مرد ممکنه در رحم پذیرف ...

عزیزم مادر همسر من دوتا دختر داره و یک پسر که وسطی پسرشه ممکنه منم بعدیم پسر بشه؟؟؟ رندم نیست یعنی؟

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله عزیزم اون طور که ریسرچ های این دپارتمان نشون می ده، حتی این که کدوم اسپرم مرد ممکنه در رحم پذیرف ...

اره اخرشم خوندم 

واقعا به اطلاعات اضافه شد تو این تاپیک 

چقد مفید بود

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
اره اخرشم خوندم  واقعا به اطلاعات اضافه شد تو این تاپیک  چقد مفید بود

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
سلام میشه ده نفر واسم گزارش بزنن قطع بشم?ممنون

عزیزم تو یه تاپیکی توضیح دادن اگه برید تو تنظیمات حسابتون و آدرس ایمیلتون رو تغییر بدید (به هر چی) حسابتون قطع می شه.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
سلام میشه ده نفر واسم گزارش بزنن قطع بشم?ممنون

با 10 تا گزارش قطع نمیشی اگه تاپیک خودت باشه و تاپیک 10 تا گزارش بخوره تاپیک تعطیل میشه نه خودت برو تو تاپیک مشکلات کاربری بگو میخوای قطع بشی ببین کمکت میکنن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
با 10 تا گزارش قطع نمیشی اگه تاپیک خودت باشه و تاپیک 10 تا گزارش بخوره تاپیک تعطیل میشه نه خودت برو ...

برای همین تو تاپیک مردم میگم😁نمیخواستم بمونه برای صبح مرسی اگه بزنین شاید شانسم گرفت و قطع شدم

پاییز وفادارترین فصل خداست........☔

والا خاله هام که شبیهشون نشدم اما خانواده شوهرم همه برادر شوهرام بچه اولشون دختر شده منم بچه ام دختره

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
عزیزم مادر همسر من دوتا دختر داره و یک پسر که وسطی پسرشه ممکنه منم بعدیم پسر بشه؟؟؟ رندم نیست یعنی؟

همه چی به تند تیزی اون اسپرم بستگی داره که خودش به رحم رسونده اگه زودتر خودش برسونه میشه پسر و اگه خیلی لفت بده میشه دختر که اینجاست مبحث تحرک اسپرم پیش میاد که همون روز تخمک گذاری و دو روز بعد تخمک گذاری برای لقاح هم مطرحه

چرا دختر خواهرم کپی برابر اصل من ولی خب وراثت ربطی به کروموزوم نداره اصلا دو معقوله جداست

خانم عزیز یعنی چی وراثت ربطی به کروموزوم نداره؟ چرا در مباحثی که ازش اطلاع ندارید دخالت میکنید

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

من هنوز تو شوک اون کاربری هستم که میگه زن اسپرم میگیره انتخاب با تخمک 

میلیونها میلیون اسپرم مثل قوم عجوج مجوج به واژن سرازیر میشن که تو این راه با سختی های زیادی مواجه هستن که در آخر فقط و فقط یکی جان سالم به در میبره و خودش به تخمک میرسونه وقتی میرسه از خستگی راه ،نا و نفس و رمقی نداره (داستان گفتم   )که همین اسپرم حاوی اطلاعات ژنتیکی و حاوی کوروموزم جنسی ایکس یا ایگرگ و فنوتیپ پروتئینهیای رنگ چشم و مدل مو داره