2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی عاشق اونایی هستم که بیشتر از هر دانشمندی اعتماد بنفس دارن بدون حتی اوردن یه دلیل علمی😂

نمیدونم چرا یکم‌ مطالعه نمیکنن😐

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
چه جالب یعنی مردایی که خواهر بیشتر دارن بچه شون دختر میشه  نمومنه ش دایی خودم  مردایی که ...

بله عزیزم اون طور که ریسرچ های این دپارتمان نشون می ده، حتی این که کدوم اسپرم مرد ممکنه در رحم پذیرفته شه، به ژنتیک مرد ربط داره. 

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
رحم زن خیلی پیچده تر هست تا اسپرم مرد بدن زن.رحم زن.ژنتیک زن چطور در زمان جاهلیت زنی 7تا دختر داره ...

عزیزم شما که قبلا در این باره با کاربرها بحث کردی و بهت گفتن اشتباه میکنی خب یکم‌ درباره این موضوع مطالعه کن ؛ یک درصد احتمال بده که اشتباه میکنی و دانشت در این باره کافی نیست

مثلا تو فکن تو یک میلیون اسپرم مردی فقط دوتا ایکس باشه رحم زن میشینه اون دوتارو جدا میکنه چون بچه های خالش دختر بودن؟😕

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
یعنی عاشق اونایی هستم که بیشتر از هر دانشمندی اعتماد بنفس دارن بدون حتی اوردن یه دلیل علمی😂

حالا وایسا الان با علوم جدیدتری هم آشنا می شی.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
مثلا تو فکن تو یک میلیون اسپرم مردی فقط دوتا ایکس باشه رحم زن میشینه اون دوتارو جدا میکنه چون بچه ها ...

نه از اول یه فـ یلتر می ذاره  دم در، اونایی که Y دارن، دمشون گیر می کنه نمی ره تو     

مثلا تو فکن تو یک میلیون اسپرم مردی فقط دوتا ایکس باشه رحم زن میشینه اون دوتارو جدا میکنه چون بچه ها ...

اره 😆 دلش میخواد با دخترخاله هاش ست بشه😋