2777
2789
دایی و پسر و داداش نه ولی خاله هات و هواهدت دقیقا درسته مصداق حرف منه..دیدین گفتم

این که میگه خاله ش پسر داره خودش و خواهرش دختر که😐

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
چرا دختر خواهرم کپی برابر اصل من ولی خب وراثت ربطی به کروموزوم نداره اصلا دو معقوله جداست

وراثت ربطی ب کروموزوم نداره؟؟‌کروموزوم خودش عامل وراثته...ژن ها تعیین کننده وراثت هستن و همین ژن ها روی کروزوم ها هستن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله شما طبق همون زمان جاهلیت داری نظر میدی😊😊 خب عزیزم شرایط رحم مهمه برای پذیرش اسپرم ولی اسپرم م ...

دقیقا علت اصلیو ول کرده چسبیده ب محیط اگه y در کار نبود ک رحم چیو میخواست انتخاب کنه😂😂😂😂

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
هردو تاثیر دارن هم زن هم مرد ولی مرد موثرتره دقتم کرده باشین توی خونوده هایی که از طرف شوهرشون تعدا ...

یکی از اشناها سه تا برادرشوهر داره و اصلا خواهر شوهر نداره 

حالا جاری ها دوتاشون دوتا پسر دارن و یکی از این ها یه دختر هم داره

دوتا دیگه دوتا دختر دارن و یکی از این ها یه پسر هم داره 

همه یجاری هاهم فقط یه برادر دارن و 3-4 تا خواهرن

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
دایی و پسر و داداش نه ولی خاله هات و هواهدت دقیقا درسته مصداق حرف منه..دیدین گفتم

خاله هام اخه همه پسر دارن...ما دختر داریم.

کلا خانواده مادرم اینا همشون پسر دارن.دختر خیلی کمه توشون..

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
وراثت ربطی ب کروموزوم نداره؟؟‌کروموزوم خودش عامل وراثته...ژن ها تعیین کننده وراثت هستن و همین ژن ها ...

منظورم این بود که وراثت ربطی به دختر پسر بودن نداره متوجه شدین منظور از کروموزوم همون x و y هست که مرد داره

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
تعداد زیاد باید در نظر بگیری خانواده هایی که بچه زیاد دارن..

همین حرف شما نشون میده که اشتباه میکنی چون اگر دلیلت درست باشه نباید تعداد مهم باشه

خب مشخصه تو تعداد زیاد بلاخره دو نفر شبیه هم‌ میشن😐😐😐

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

یعنی خداییش بعضی ها خاله هاتون باید بهتون افتخار کنن که بیشتر از دانشمندان جهان بهشون اعتقاد دارید     

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

منو خواهرم پسر داریم داداشام دختر مامانم هم دختر هم پسر داییمم کلا پسر داره خاله هام هر کی ی جور ! وای خدا این نی نی سایتو بعضی کاربراشو از ما نگیر این شبا ی کم بخندیم😂😂😂😂

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

بعضی اوقات هم خدا نمی خواد و نمیشه. مثلا کل خاندان شوهرم همه شون پسر دارن ..زیاد.. قاعدتا ما هم باید میداشتیم..اما من سه بار باردار شدم و همه اش دختر بود.

مادرم و خواهرم و خاله هامم هم پسر دارن هم دختر.

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.

رحم زنم اگه اسیدی باشه یا زخم و عفونت باشه در حد 25%میتونه تو حرکت اسپرما تاثیر بزاره و اسپرمای ایکسو بهتر هدایت کنه اگه قلیایی باشه اسپرم ایگرگ که اونم درصدش کمه وگرنه قدیم هر روز شیر و ماستو کلسیم عالی مصرف میکردن باز کلی پسر میزاییدن به این چیزا نیست

دوست خودم یک سال رژیم گرفت و تماماا رعایت کردو چقدر سختی کشیدو چقدر تو جوش شیرین نشست و 8 گالن شوهرش کاسنی خورد بازم دختر دنیا اورد

با اینکه تک دختره و خانواده مادریشم همه پسر دارن این دوتا دختر داره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
وراثت ربطی ب کروموزوم نداره؟؟‌کروموزوم خودش عامل وراثته...ژن ها تعیین کننده وراثت هستن و همین ژن ها ...

👍👍👍👍

کرشمه جون جای دیگه ای اینو نگو عزیزم 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
یعنی می گی نی نی سایت رقیب جدی دیپارتمان ریسرچ ژنتیک دانشگاه نیوکستله؟       A N ...

چه جالب یعنی مردایی که خواهر بیشتر دارن بچه شون دختر میشه 

نمومنه ش دایی خودم 

مردایی که برادر بیشتر دارن بچه شون پسر میشه

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍