من اصلا نمیتونم لب ب گوشت هیچ حیوونی بزنم.مرغ گاو گوسفند و.... اگ گوشت توی غذا ببینم بشقاب رو پرت میکنم.. قیافه اون حیوون میاد جلوی چشمم..و بعد بالا میارم..تا مدت ها قیافش جلو چشممه..
دلم میخاد سرمو بکوبم ب دیوار.. چون تبدیل ب یک وسواس وحشتناک شده این موضوع..
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
منم یه بار آبگوشت خورده بودم، توش موهای گوسفند بود
قصاب، نتونسته یود پوست رو تمیز بکَنه، موها مالیده بود به گوشت
هنوزم هر وقت آبگوشت میخورم، حالت تهوع میگیرم 🤢
چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعداز ۳دقیقه پاکشون میکنم🙂متوجه شدم شناساییم کردی😉کاش نجاتم بدی🥺کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو میپویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️ازت متنفرم مامان🙂مذهبی نیستم و دلمم پاک نیست، قضیه قرآن فرق داره🙂شاید تو دنیای دیگه آزاد بشم۱۴۰۴/۸/۱۰🙂سختترین کار دنیا تغییر دادن عقاید یک آدمه🙂تو آزادم کردی۱۴۰۴/۱۰/۱۱🙂لطفا درخواست دوستی ندید، چه خانوم چه آقا؛ درخواستارو قبول میکنم اما بد برخورد میکنم😊