2777
2789
عنوان

تولدم

127 بازدید | 11 پست

دوستان  اگه ی نفر سال اول عقد باشه و برا شوهرش سنگ تموم بزاره و ۲بار براش تولد بگیره یکی با ۳۰ نفر مهمون دوستان و یکی هم تو جمع فامیل شوهر...

ولی شوهرش برا تولد خودش فقط ی کیک و ی گل خز و ی کیف بیاره .آیا اون خانم باید چه واکنشی نشون بده ؟ 

اون خانوم باید یاد بگیره برای مردا به اندازه جیبشون خرج کنه 🙂واسه مرد جماعت دست و دل بازی نکن . یک ...

میخواستم یعنی یادش بدم این کارارو 😐😐😐😐 اون مرد هم دستش به دهنش میرسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم یعنی یادش بدم این کارارو 😐😐😐😐 اون مرد هم دستش به دهنش میرسه

همه پسرا بلدن اینجور کارارو نگران نباش . 

ولی اگه میخوای برات اینجوری تولد بگیره لزومی نداره اینجوری یادش بدی 

تو اینستا یکی از این پستا که برای دخترا کادو های خفن میگیرن و جشن انچنانی میگیرن براش بفرست و براش بنویس دختره داره یکی از قشنگ ترین لحظه های زندگیشو تجربه میکنه 🫠

یا مثلا بنویس چقدر خوبه ادم یکیو داشته باشه که اینجوری خوشحالش کنه 

این حرفا رو بزن اما پول خرج نکن

همه پسرا بلدن اینجور کارارو نگران نباش . ولی اگه میخوای برات اینجوری تولد بگیره لزومی نداره اینجوری ...

مرسی عزیزم از راهنمایت 

شوهرم پرو تر از این حرفاس 😂

چون علنا بش گفتم من ازت انتظار بیش از این داشتم و این احترام به من بود ی تولد در خور برا من میگرفتی ...گفت تو عزت نفست پایینه ...

اصلا بش گفتم کاش تو فلان مهمونی که بودیم ی کیک میگرفتی و به دی جی میگفتی من امشب تولد همسره  ی شعر بخون ی حرکتی بزن....برگشت گفت من رو نون کسی حساب نمیکنم ...ی همچین حرفی ...

بگو ادم عزت نفسش پایین باشه ولی گدا نباشه 😐خدا صبرت بده خواهر

حالا جالبه من بخاطر مناعت طبع این اقا و دستادلبازیش ازدواج کردم .نمیدونم چرا همچین شد 😐😐😐😐😐😐😐

حالا جالبه من بخاطر مناعت طبع این اقا و دستادلبازیش ازدواج کردم .نمیدونم چرا همچین شد 😐😐😐😐😐😐😐

امشبم که شب تولدم بود . مامان بابام النگو بهم دادن .داداشم که مجرده ربی بهم داد... به نظرتون امیدی له تغییر یا اصلاحش هست ؟ به نظرتون از بابا یا داداشم یاد میگیره ؟ 

امشبم که شب تولدم بود . مامان بابام النگو بهم دادن .داداشم که مجرده ربی بهم داد... به نظرتون امیدی ل ...

حالا ی سوال .ما قراره بریم مشاوره 

به مشاوره چی بگم که جلو شوهرم نگه عزیزم حتی برای ی گل هم تشکر کن و غر نزن؟ 😵‍💫