2777
2789
عنوان

تولدم

127 بازدید | 11 پست

دوستان  اگه ی نفر سال اول عقد باشه و برا شوهرش سنگ تموم بزاره و ۲بار براش تولد بگیره یکی با ۳۰ نفر مهمون دوستان و یکی هم تو جمع فامیل شوهر...

ولی شوهرش برا تولد خودش فقط ی کیک و ی گل خز و ی کیف بیاره .آیا اون خانم باید چه واکنشی نشون بده ؟ 

اون خانوم باید یاد بگیره برای مردا به اندازه جیبشون خرج کنه 🙂واسه مرد جماعت دست و دل بازی نکن . یک ...

میخواستم یعنی یادش بدم این کارارو 😐😐😐😐 اون مرد هم دستش به دهنش میرسه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میخواستم یعنی یادش بدم این کارارو 😐😐😐😐 اون مرد هم دستش به دهنش میرسه

همه پسرا بلدن اینجور کارارو نگران نباش . 

ولی اگه میخوای برات اینجوری تولد بگیره لزومی نداره اینجوری یادش بدی 

تو اینستا یکی از این پستا که برای دخترا کادو های خفن میگیرن و جشن انچنانی میگیرن براش بفرست و براش بنویس دختره داره یکی از قشنگ ترین لحظه های زندگیشو تجربه میکنه 🫠

یا مثلا بنویس چقدر خوبه ادم یکیو داشته باشه که اینجوری خوشحالش کنه 

این حرفا رو بزن اما پول خرج نکن

همه پسرا بلدن اینجور کارارو نگران نباش . ولی اگه میخوای برات اینجوری تولد بگیره لزومی نداره اینجوری ...

مرسی عزیزم از راهنمایت 

شوهرم پرو تر از این حرفاس 😂

چون علنا بش گفتم من ازت انتظار بیش از این داشتم و این احترام به من بود ی تولد در خور برا من میگرفتی ...گفت تو عزت نفست پایینه ...

اصلا بش گفتم کاش تو فلان مهمونی که بودیم ی کیک میگرفتی و به دی جی میگفتی من امشب تولد همسره  ی شعر بخون ی حرکتی بزن....برگشت گفت من رو نون کسی حساب نمیکنم ...ی همچین حرفی ...

بگو ادم عزت نفسش پایین باشه ولی گدا نباشه 😐خدا صبرت بده خواهر

حالا جالبه من بخاطر مناعت طبع این اقا و دستادلبازیش ازدواج کردم .نمیدونم چرا همچین شد 😐😐😐😐😐😐😐

حالا جالبه من بخاطر مناعت طبع این اقا و دستادلبازیش ازدواج کردم .نمیدونم چرا همچین شد 😐😐😐😐😐😐😐

امشبم که شب تولدم بود . مامان بابام النگو بهم دادن .داداشم که مجرده ربی بهم داد... به نظرتون امیدی له تغییر یا اصلاحش هست ؟ به نظرتون از بابا یا داداشم یاد میگیره ؟ 

امشبم که شب تولدم بود . مامان بابام النگو بهم دادن .داداشم که مجرده ربی بهم داد... به نظرتون امیدی ل ...

حالا ی سوال .ما قراره بریم مشاوره 

به مشاوره چی بگم که جلو شوهرم نگه عزیزم حتی برای ی گل هم تشکر کن و غر نزن؟ 😵‍💫