2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم همه مردا بد اخلاقو کم درکو خوبیای زنشونو نمیبینن یا فقط شوهرای ما اینطوریه

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
نمیدونم همه مردا بد اخلاقو کم درکو خوبیای زنشونو نمیبینن یا فقط شوهرای ما اینطوریه

عزیزمممم اینقدر همه کارا رو نکنینننن که میشه وظیفه ، وقتی وظیفه شد دیده نمیشههههه

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉

کاش ناهارو شامتو جدا میکردی کم کم مستقل میشدی مجبورم نبودی خدمتشونو بکنی

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

خودت از اول بايد حد ميزاشتي برا كارا و رفتارت با خانواده همسر 

اصلا دليلي نداره نهارو شام اونجا باشين 

حالا بريد سر بزنين نه اينطور 

الان ديگه ديره برا عوض كردن همه چي 

چون اينطور جا افتادي بخواي حرفي بزني هميشه همين جمله شوهرتو ميشنوي

خودت عادتشون دادي

چيزي بگي از اين بدترم ميشه

خدايا آن ده ,كه آن به

عزیزمممم اینقدر همه کارا رو نکنینننن که میشه وظیفه ، وقتی وظیفه شد دیده نمیشههههه

لعنت به عشق و دوست داشتن که باعث میشه یه سریا مثل ما کوتاه بیاد اخرشم تا جوابشو میخوای بدی بگه پررویی

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
2790
2823
2791
2779
2792