2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ساله دارم با همه چیز شوهرم میسازم تو یه خونه سی متری اونم طبقه پایین مادرشوهر زندگی میکنم،حتی مستقل هم نیستیم واسه ناهار و شامم با اوناییم شوهرم حتی نمیتونه کمترین خواسته هامو برآورده کنه ساختم و هیچی نگفتم حالا با وجود یه بچه هیجده ماهه میگم با من درست حرف بزن میگه ناراحتی جمع کن برو

سه ساله دارم با همه چیز شوهرم میسازم تو یه خونه سی متری اونم طبقه پایین مادرشوهر زندگی میکنم،حتی مست ...

یعنی چی جمع کن برو؟سره چی این حرفو بهت زده؟

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
سه ساله دارم با همه چیز شوهرم میسازم تو یه خونه سی متری اونم طبقه پایین مادرشوهر زندگی میکنم،حتی مست ...

این حرف رو که فک میکنم همه توی عصبانیت زده باشن. که ناراحتی جمع کن برو. 

ولی مگه چی بت گفته که بش گفتی درست حرف بزن؟