2777
2789

قراره مادرشوهرم بچه رو نگه داره، خیلی ناراحتم ...

تو گوش پسرم آروم گفتم مامان جان ببخشید که دارم تنهات میذارم ولی به خاطر خودتم هست که بتونم آینده بهتری برات درست کنم و رفاه بیشتری داشته باشی.

اگه برنگردم کارمو از دست میدم و تو شهر کوچک ما عمرا دیگه بتونم کار پیدا کنم....

فقط صحبت کردم که ۹ برم و ۲ برگردم 

تو محل کارم اکثر خانما یک ماهه یا چهل روزه برمیگردن،  حتی یه نفر بعد ده روز برگشت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکاره؟ البته اگه مایلی بگو قانون کار ندارید؟

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

عزیزم تو یه مادر قوی هستی میتونی بعد از کارت تمام روز رو کنار دلبندت باشی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
کارت چیه گلم فضولی نباشه یه وخ

یه شرکت خصوصی بخش فنی مهندسی کار میکنم

کارمو دوست دارم و مرتبط با رشته ام هست که مهندسی برقه.

با بدبختی این کارو پیدا کردم

همین یک ماه هم که نبودم، به خدا از صبح انگار سرکار بودم، اینقدر که زنگ میزدن سوال میپرسیدن یا پیام میدادن.

درکت میکنم ..برای یه مادر دو راهی سختیه ولی چاره ای نیست ☹️ اما نگران نباش من با روانسنج کودکان صحبت کردم زمان طولانی مشکل سازه روزی چند ساعت ایرادی نداره مخصوصا اگه پیش مادربزرگ باشه خیلی بهتره تا پرستار

موفق باشی مامان سخت کوش از بابت نی نی هم خیالت راحت پیش مامان بزرگشه

مرسی از پیام قشنگتون

بله خدا رو شکر پدرشوهرم و مادرشوهرم عاشق این بچه هستن و مطمئنم خیلی خوب نگهش میدارن.

منم شیر ندارم که به خاطر نخوردن شیر مادر ناراحت باشم، وقتی خودم هستم هم اکثرا شیرخشک میخوره.

ولی با همه اینا دلم برای پسرم تنگ میشه تو این چند ساعت