2777
2789
عنوان

نمیتونم ب طلاق فک کنم اصلا

198 بازدید | 25 پست

همسرم اعتیاد داره بچه ام ندارم پارسال قهر کردم چن ماه رفتم میخواسم جداشم ولی حالم خیلی بد بود اون چن ماه همش گریه زاری یعنی اصن ن خواب داشتم ن خوراک بداخلاق بودم تا اینکه شوهرم گفت من خوب میشم خدایی واقعا هم خوب شد و من برگشتم ولی الان دوباره شروع کرده هی فک میکنم ب جدایی ولی بازم میترسم اصن یجوریم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه چون طلاق ی نقصه مثل ادمی ک پاشو بخاطر بیماری قند و ب ناچار از دست داده باید قلق مردتو پیدا کنی ...

مثال جالبی زدی،دقیقا معنی طلاق رو میرسونه 

طلاق ی نقصه

مثل آدمی ک پاشو بخاطر بیماری به ناچار از دست میده

مثال جالبی زدی،دقیقا معنی طلاق رو میرسونه طلاق ی نقصهمثل آدمی ک پاشو بخاطر بیماری به ناچار از دست می ...

ولی الان داره ی چیز عادی میشه متاسفانه

ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.
ن بابا بچه برا چیمه ولی 8سال ازدواج کردم مردم بچه دوم دارن میارن ولی من چی هنوز نشستم پای این

بنظرم جداشدن بهترین کاره چون اعتیاد یه بیماری برگشت پذیره .البته اگه من بودم این کارو میکردم هرکسی یه تحملی داره