2777
2789
عنوان

دعا نویس

46 بازدید | 6 پست

خواهرم ده سال پیش ی مریضی داشت عمل کرده بود و خوب خوب بود چن وقت پیش زن عموم قبلنا خیلی باهاشون اوکی بودیم بعد سر ی سری مسائل دیگ رفت و امد نکردیم ولی یهویی با ما مهربون شدو مارو دعوت مرد خونشون با کلی التناس و اینا و .. ما رفتیم. به خواهرم نبات داده بود که بیره خونه استفاده کنه چون دلش بخاطر پریودی درد میکرد و از همون موقع که از نباتا استفاده کزده دوباره مریضیش برگشته و حالش بد شده بعد از ده سال و زن عمومم دیگ زنگ نزد و دوباره مثل قبل و خیلی کاراشون و رفتاراشون شک برانگیز بود بعد مامانم میگ نکنه دعااا،طلسمی چیزی کرده زن عموم که خواهرم اینجوری شده چون با دعا نویسا خیلی رفت و امد داره و حتی خودشم دعا مینوشته الان خیلی به شک افتادیم (ولی این هست که به خواهرمم حسودی کنن )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگا کن نمیشه قطعی گفت ولی واقعا منم دیدم کسایی که اینکارو بکنن ،دقیقا چن سال پیش من با خاله شوهرم خیلی مشکل داشتم بعد یبار اومد تا برام گیره مو اورده ،من نادانسته اون گیره رو دادم ب ی خانم از دوستام خدا شاهده ،خدا گواههه عین حقیقته که دارم میگم دختره بیست روز بعدش ی تصادف وحشتناک کرد که ب مدت هشت ماه کامل رفت تو کما ،تمام استخونای بدنش خورد شده بود ولی ففط اون گیره مویی سالم بود ،تا اینم  میبره نشون کسی میزه ،بهش میگن طلسم مرگ روش گرفته شده ،این خانمم اومد منو نفرین کرد غافل از اینکه من اصلا نمیزونستم ولی ب واسطه اون فهمیدم ،بعد از اون هر بار لباس برام میاره د  میرم باطلی میگیرتم پیش ی سیدی که هر کاری میکنه ب خودش بزگرده 

آرهه واقعا باید بریم🤦🏻‍♀️واقعا چجوری میخوان جواب بدن اینکاراشونو

حتنا اگه ادم معتبر میشناسی برو که بهتون بگه ،من اگه هر چند وقت ببار نرم برام نگاه نکنه دلم اروم نمیشه چون بلا سرم اومده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792