2777
2789
عنوان

چشم شور

218 بازدید | 23 پست

من یه مادر بزرگ دارم خیلی چشم شوری داره واقعا به هر چیزه نگاه میکنه نابودش میکنه یه پسر خاله دارم ماشین خریده بود اون چشم کرد نابودش کردم الان هم نوبت ما هست هی داره چشمان میکنه نمیدونم با این زن چکار کنم همه فامیل میدونن چشمش شوره

دستوراتی تو مفاتیح برای دفع چشم زخم هست.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دوستی داشتم بخاطر این اعتقادی که داشت منو آزار داد بهم دروغ میداد که چشم نزنمش منم قطع رابطه کردم، این اعتقاد رفاقتها رو از بین میبره

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک 

چشم زخم بخرین بزارین جایی که توی دیده،اسفند دود کنید،ایت الکرسی هم بخونید مرتب

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

کارم هم از دست دادم

متأسفم واقعا

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببر یکی که وارده برات تخم مرغ بشکنه اونم چنتا

نه تخم مرغ نه تنها تاثیر ندارن بلکه چندین تا گناه هم توش هست

من امتحانش کردم واقعا چشمان شوری داره

اونم حتما بارها امتحانم کرده و اخرش مطمئن شده چشمم شوره، ولی من اعتقادی به این حرفا ندارم

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک