2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم چهار روزه انتقال دادم ،خودم میزنم تو هم خودت بزن خیلی راحته،یا اگه دلشو نداری برو درمانگاه برات بزنن

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

خودم که اصلا نمیتونمتو روستام نمیتونم برم درمانگاه

ببین واقعا راحته سوزنش که اصلا درد نداره ماده اش رو هم آروم تزریق کنی اصلا نمیفهمی

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

خیلی اروم تزریق کنی درد نمیگیره

نه من قبلا خیلی زدم درد نداشت اصلا ولی این برند جدیده درد داره ده روزه دارم میزنم حالا تازه امروز منشی دکترم جواب پیام داد و دوباره برام نسخه نوشت که فردا بخرم

ببین واقعا راحته سوزنش که اصلا درد نداره ماده اش رو هم آروم تزریق کنی اصلا نمیفهمی

نه این برند جدیده اینقدر درد داره من گریم میگیره برند قبلی اصلا نمیفهمیدم

نه من قبلا خیلی زدم درد نداشت اصلا ولی این برند جدیده درد داره ده روزه دارم میزنم حالا تازه امروز من ...

خوب کسی دور و برت نیست بتونه برات بزنه ،تو روستا معمولا باید یکی باشه که آمپولا رو میزنه

خوب کسی دور و برت نیست بتونه برات بزنه ،تو روستا معمولا باید یکی باشه که آمپولا رو میزنه

هیچکس نمیدونه باردارم غیر از خانواده هامون اونام نمیدونند من آی وی اف کردم و آمپول میزنم

هیچکس نمیدونه باردارم غیر از خانواده هامون اونام نمیدونند من آی وی اف کردم و آمپول میزنم

حالا ساعت چند باید بزنی؟

راستی کدوم شهر و کدوم مرکز انتقال دادی ،بار چندم مثبت شدی ؟

من بار اولمه انتقال دادم یعنی منم مثبت میشم؟