ری،را مدیر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 1984 عنوان نزدن یک دوز هپارین در بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 18 پست سلام دوستان من باردارم با آی وی اف. صبحا و شبها هپارین میزنم.فردا صبح شوهرم نیست. یک دوز نزنم اشکال داره؟ 1403/06/06 | 20:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ری،را مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 1984 حالا ساعت چند باید بزنی؟راستی کدوم شهر و کدوم مرکز انتقال دادی ،بار چندم مثبت شدی ؟من بار اولمه انتق ... هفت همیشه میزنم البته امشب تازه زدم که اگه فردا نشد بزنماصفهان شهرک سلامت دفعه دومآره عزیزم چرا نشهمشکلت چی بود؟
بانوی،باران عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 640 هفت همیشه میزنم البته امشب تازه زدم که اگه فردا نشد بزنماصفهان شهرک سلامت دفعه دومآره عزیزم چرا نشهم ... ان شاالله به سلامتی دنیاش بیاری عزیزم ،من مشکل از همسرمه اسپرمش خیلی ضعیف بود عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند
ری،را مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 1984 ان شاالله به سلامتی دنیاش بیاری عزیزم ،من مشکل از همسرمه اسپرمش خیلی ضعیف بود قربونت عزیزمببین اصلا نا امید نباشمن هم خودم صد تا مشکل دارم هم شوهرم ولی خدا رو شکر شد پس برای شما هم میشه
بانوی،باران عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 640 قربونت عزیزمببین اصلا نا امید نباشمن هم خودم صد تا مشکل دارم هم شوهرم ولی خدا رو شکر شد پس برای شما ... توکلم به خداست عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند