2777
2789
عنوان

حالم از برادرم بهم می خوره💔

243 بازدید | 12 پست

خیلی عوضیعه

یک درصد به‌حال مامان و بابام نیس 

خدایاااا هیچ وقت هیچ وقت پدر و مادرموو محتاج این اشغال نکن

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا مال منو ببین عوضی نیست ولی تا منتهای درجه خودخواهه 

اول که جوونی و هپروت بعدم رفت یه دختر گرفت که خداییش دختر خوبیه ولی رویاش مهاجرت بود کندن رفتن هامبورگ حالام همش عشق و حال قسط وام ازدواجشم من وخواهرم  داریم میدیم که به بابای بازنشسته هفتاد سالمون  فشار نیاد!!!!!!!°!!

حرفم بزنی میگه غم غربت برای ما کافیه دیگه نمیخوایم درگیر مسائل دیگه بشیم 

اره رنج  غم غربت قشنگ از لایو های اینستای زنش مشخصه   

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بیا مال منو ببین عوضی نیست ولی تا منتهای درجه خودخواهه اول که جوونی و هپروت بعدم رفت یه دختر گرفت که ...

عجببب 

اینم همین میشه خیلی بی غیرته 

من نمی دونم این همه میگن برادر حامی اله بله 

کیا هستن دقیقا 

از ما که از دشمنم دشمن تره

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
والله داداشای من ماشاالله عالین...لباس‌های مامان رو هم میشورن...حمام..نظافت...اجتماعی و دلقکن

هر روز بشین سجده شکر به جا آور که همچین برادرایی داری

عجببب اینم همین میشه خیلی بی غیرته من نمی دونم این همه میگن برادر حامی اله بله کیا هستن دقیقا از ما ...

اره حامی  بخدا این مراسم کفن و دفن منم نمیاد دوراز جون شما 

خاک توسراون که فکر میکنه پسر بهتره دختره

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اره حامی بخدا این مراسم کفن و دفن منم نمیاد دوراز جون شما خاک توسراون که فکر میکنه پسر بهتره دختره

بخدا دختر بدش هم دلسوزه