elaa75 مدیر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 171 عنوان مامانم😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 58 پست مامانم رفته اسکن قلب بهش گفتن رگای قلبت گرفتگی داره😭😭اگه مامانم سکته کنه چیکار کنم😭😭😭 1403/06/06 | 19:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elaa75 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 171 من مادربزرگم سه بار فنر زدن باز نشداخرش رفت اتاق عملالانم رعایت نمیکنهتازه مادربزرگ من حدود ۷ ماه بع ... اخه مامان من سنش زیاد نیست چرا باید اینطوری. بشه🥲
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 14700 بله دقیقاما حتی سر سفره ام میخوریم با غذاهای گوشتی بهترین درمان هست معجزه کرد برا پدرم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 35094 نگران نباش انشالاه خوب میشه مادرت عزیزمچطوریه اسکن قلب عزیزم؟خاله من فردا میخواد بره برای اسکن قلب ب ... اسکن قلب خیلی چیز باحالیه😂😅مادربزرگ منم انجام دادهتو اتاق همراه اجازه نمیدنچون اشعه داره خطرناکه برا فرد سالمهر نیم ساعت باید فکر کنم خامه و این چیزا بخورن و راه برنخلاصه کلی صفا میکنن😅البته مادربزرگ من از راه رفتن شاکی بود میگفت خستم کردن😂 ۸۵۸۰۶۵۲
elaa75 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 171 مادری کردن بلد نیسدیونم کردهعذابم میده دیگه همه تو خانواده ازین قضیه ها دارنچه میشه کرد🚶🏻♀️
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 14700 پس چرا پزشکان تجویز نمیکنن🤔 چون دیدی منم گفتم اگه مخالفین ریپ نزنینخیلیا مخالفنو پزشک طب سنتی اینا بری میگنولی دکترا پزشکا نهپدرم خورد دفعه بعد که رفتیم دکتر تعجب کرده بود مشکل کامل حل شده بود کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 35094 اخه مامان من سنش زیاد نیست چرا باید اینطوری. بشه🥲 عزیزم دختر فامیلمونم هنوز ۴۰ ساشل نشده این مشکل براش پیش اومد خوبهنگراااااان نباش اینقدر ۸۵۸۰۶۵۲
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 14700 اتفاقا شراب جنبه دارویی هم دارهبمیزان متعادل دقیقا کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
نخودی_سابق عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 12740 اسکن قلب خیلی چیز باحالیه😂😅مادربزرگ منم انجام دادهتو اتاق همراه اجازه نمیدنچون اشعه داره خطرناکه ب ... خب پس نگران نباشم ممنون عزیزم❤️
elaa75 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 171 عزیزم دختر فامیلمونم هنوز ۴۰ ساشل نشده این مشکل براش پیش اومد خوبهنگراااااان نباش اینقدر خیلی میترسم چیزیش بشه😥
namak64317 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 915 آخه مامانم سنش زیاد نیس🥲 خواهر زاده من 15 سالشه از 7 سالگی آنژیو شده و فنر گذاشته چون مادرزادی بوده مشکلش اصلا نگران نباش خیلی عادی شده دیگه فقط زود انجام بدید
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 35094 خیلی میترسم چیزیش بشه😥 هیچی نمیشه مطمعن باش گلم ۸۵۸۰۶۵۲
نخودی_سابق عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 12740 چون دیدی منم گفتم اگه مخالفین ریپ نزنینخیلیا مخالفنو پزشک طب سنتی اینا بری میگنولی دکترا پزشکا نهپدر ... من کی گفتم مخالفم؟برام سوال شد فقط چون دور برم پزشک زیاد هست برادرام پزشکن و جراحن و مذهبی هم نیستن اصلا و کلا مشروب و ... استفاده میکنیم ولی تا حالا نشنیدم همچین چیزی بگن البته کلا پزشکان با طب سنتی مخالفن و قبولش ندارن من فکر کردم از پزشکان خارج از کشور شما اینو شنیدید
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 14700 من کی گفتم مخالفم؟برام سوال شد فقط چون دور برم پزشک زیاد هست برادرام پزشکن و جراحن و مذهبی هم نیستن ... نه عزیزم نگفتم مخالفیمیگم دکترا بخاطر مخالفت مریض نمیگننه هیچ پزشکی اینو به ما نگفتاز اجداد میدونیم شراب برای مریضیا خاصیت درمانی فوق العاده ای داره کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون