2821
2789
چون دیدی منم گفتم اگه مخالفین ریپ نزنینخیلیا مخالفنو پزشک طب سنتی اینا بری میگنولی دکترا پزشکا نهپدر ...

بنظرت برا کبد هم خوبه

با شخصی که میگه اگه سرمو از تنم جداکنن بازم لب نمیزنم چکار کنیم؟😅

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میشه نگران نباش

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

بنظرت برا کبد هم خوبهبا شخصی که میگه اگه سرمو از تنم جداکنن بازم لب نمیزنم چکار کنیم؟😅

نمیدونم اینو ولی پاکسازی میکنه کلا

من عموم اینا عرق مشروب شراب زیاد میخورم برعکس بابا اصلااااااا

گفتیم شربت البالوعه

به زور دادیم خورد درسته فهمید😂ولی خب مجبوره جون ادم تو خطر باشع هر کاری میکنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
نمیدونم اینو ولی پاکسازی میکنه کلامن عموم اینا عرق مشروب شراب زیاد میخورم برعکس بابا اصلاااااااگفتیم ...

اونم بچه مچه نیست ممکنه بفهمه ،پوستمونو میکنه

از کجا گیر بیارم😅

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

اونم بچه مچه نیست ممکنه بفهمه ،پوستمونو میکنهاز کجا گیر بیارم😅

اصل نباشه 

مریض میشه و ممکنه مسموم شه اوضاع بدتر شه

نمیدونم والا اطراف اشنا ندارین؟

ما عموم درست کرده بود

الان یه بطری داریم باز اذربایجانیم بدمش بهت😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اصل نباشه مریض میشه و ممکنه مسموم شه اوضاع بدتر شهنمیدونم والا اطراف اشنا ندارین؟ما عموم درست کرده ب ...

نه تا حالا حتی از نزدیک ندیدم ، کسیم نداریم ، هیچیک از خانواده هم نخوردن..گفتم شاید به زنش پیشنهاد بدیم بهش بخورونه😅😅

نه تا حالا حتی از نزدیک ندیدم ، کسیم نداریم ، هیچیک از خانواده هم نخوردن..گفتم شاید به زنش پیشنهاد ب ...

اره با راه های زناشویی😂

ممنونمدعا کنید براش😭

حتما اگه لایق باشم محتاجم ب دعا عزیزم ان‌شاءالله خبر سلامتیشو میدی نگران نباش نذر نمک‌کن ۵ تا هدیه ب خانم فاطمه زهرا برای خانم ام‌البنین تاپیک حاجت روایی و تاپیک ولادت حضرت ابلفضلل العباس و بخون گلم 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  14 ساعت پیش