2821
2789
من مادربزرگم سه بار فنر زدن باز نشداخرش رفت اتاق عملالانم رعایت نمیکنهتازه مادربزرگ من حدود ۷ ماه بع ...

اخه مامان من سنش زیاد نیست چرا باید اینطوری. بشه🥲

بله دقیقاما حتی سر سفره ام میخوریم با غذاهای گوشتی

بهترین درمان هست معجزه کرد برا پدرم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگران نباش انشالاه خوب میشه مادرت عزیزمچطوریه اسکن قلب عزیزم؟خاله من فردا میخواد بره برای اسکن قلب ب ...

اسکن قلب خیلی چیز باحالیه😂😅

مادربزرگ منم انجام داده

تو اتاق همراه اجازه نمیدن

چون اشعه داره خطرناکه برا فرد سالم

هر نیم ساعت باید فکر کنم خامه و این چیزا بخورن و راه برن

خلاصه کلی صفا میکنن😅

البته مادربزرگ من از راه رفتن شاکی بود میگفت خستم کردن😂

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

پس چرا پزشکان تجویز نمیکنن🤔

چون دیدی منم گفتم 

اگه مخالفین ریپ نزنین

خیلیا مخالفن

و پزشک طب سنتی اینا بری میگن

ولی دکترا پزشکا نه

پدرم خورد دفعه بعد که رفتیم دکتر تعجب کرده بود مشکل کامل حل شده بود

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اخه مامان من سنش زیاد نیست چرا باید اینطوری. بشه🥲

عزیزم دختر فامیلمونم هنوز ۴۰ ساشل نشده این مشکل براش پیش اومد خوبه

نگراااااان نباش اینقدر

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

خب پس نگران نباشم ممنون عزیزم❤️

نه اصلا

خیلی میترسم چیزیش بشه😥

هیچی نمیشه مطمعن باش گلم

چون دیدی منم گفتم اگه مخالفین ریپ نزنینخیلیا مخالفنو پزشک طب سنتی اینا بری میگنولی دکترا پزشکا نهپدر ...

من کی گفتم مخالفم؟

برام سوال شد فقط 

چون دور برم پزشک زیاد هست 

برادرام پزشکن و جراحن و مذهبی هم نیستن اصلا و کلا مشروب و ... استفاده میکنیم ولی تا حالا نشنیدم همچین چیزی بگن 

البته کلا پزشکان با طب سنتی مخالفن و قبولش ندارن 

من فکر کردم از پزشکان خارج از کشور شما اینو شنیدید 

من کی گفتم مخالفم؟برام سوال شد فقط چون دور برم پزشک زیاد هست برادرام پزشکن و جراحن و مذهبی هم نیستن ...

نه عزیزم نگفتم مخالفی

میگم دکترا بخاطر مخالفت مریض نمیگن

نه هیچ پزشکی اینو به ما نگفت

از اجداد میدونیم شراب برای مریضیا خاصیت درمانی فوق العاده ای داره

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز