راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نگران نباش انشالاه خوب میشه مادرت عزیزمچطوریه اسکن قلب عزیزم؟خاله من فردا میخواد بره برای اسکن قلب ب ...
اسکن قلب خیلی چیز باحالیه😂😅
مادربزرگ منم انجام داده
تو اتاق همراه اجازه نمیدن
چون اشعه داره خطرناکه برا فرد سالم
هر نیم ساعت باید فکر کنم خامه و این چیزا بخورن و راه برن
خلاصه کلی صفا میکنن😅
البته مادربزرگ من از راه رفتن شاکی بود میگفت خستم کردن😂
💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.
عزیزم دختر فامیلمونم هنوز ۴۰ ساشل نشده این مشکل براش پیش اومد خوبه
نگراااااان نباش اینقدر
💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.